Wat is hot in Tallinn?

Een charmante en moderne stad, met een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Alsof u loopt door een trendy openluchtmuseum! Laat u verrassen door Tallinn!

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Probeer een van de Etse gerechten in de restaurants die voornamelijk rond het stadhuisplein te vinden zijn Raekoja Plats is het stadhuisplein van Tallinn en tevens ook het kloppende hart van de stad. Hier vindt u de meeste restaurants, kroegen en terrassen. Op de menukaarten zult u ook veel Estse gerechten tegenkomen. Hierbij kunt u denken aan varkensvlees, ossentong of bloedworst, meestal geserveerd met aardappelen, roomsaus en stevig roggebrood. Maar u kunt ook naar een van de vele internationale restaurants gaan, waar Italiaans, Chinees en Indiaas gegeten kan worden.

Tallinn

Eten en drinken

Kompressor

Even weg uit de middeleeuwen In dit gezellige eetcafé doet niets u meer denken aan de middeleeuwse gebouwen en stadsmuren. Hier kunt u typische Estse hartige pannenkoeken eten en genieten van een lekker drankje.

Lees meer

Middeleeuws themarestaurant

U bent in de stad met het best bewaarde middeleeuwse stadshart van heel Noord-Europa, een restaurant in deze sfeer is dan erg toepasselijk. U wordt hier geheel in stijl bediend door personeel in middeleeuwse kledij en u kunt genieten van een uitgebreid middeleeuws diner.

Lees meer