Plan uw Stedentrip Tallinn

Wat is hot in Tallinn?

Een charmante en moderne stad, met een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Alsof u loopt door een trendy openluchtmuseum! Laat u verrassen door Tallinn!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Snuffel rond in de kleine souvenirwinkels of bezoek een van de grote westerse warenhuizen Vanaf het raadhuisplein 'Raekoja Platz' kunt u goed winkelen. In de omliggende straten barst het van de winkels, u vindt in de kleine straatjes veel souvenirwinkels en ook een aantal sfeervolle winkels met meubels van Zweedse en Deense ontwerpers. Naast de vele kleine winkels zijn er ook een aantal grote westerse warenhuizen waar u voornamelijk internationale kledingmerken tegenkomt.

Hotelaanbod Tallinn

Tallinn
Voordeligste keus

Hotel Go Shnelli

Modern en populair hotel met uitstekende faciliteiten. Een gunstige prijsstelling, direct naast het centraal station. U loopt zo in 5 min. naar de oude binnenstad. Van harte aanbevolen!

6,8
3 dagen vanaf
€ 197,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn
Beste beoordeling

Hotel Original Sokos Viru

Een markant hotel met geschiedenis en een begrip in Tallinn! In dit moderne, comfortabele hotel is het KGB-Museum gevestigd.

7,5
3 dagen vanaf
€ 235,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn

Hotel St. Barbara

Leuk en charmant toeristenklasse hotel, gevestigd in een historisch kalkstenen gebouw op steenworp afstand van de oude binnenstad.

3 dagen vanaf
€ 201,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details
Tallinn
Onze tip

Nordic Hotel Forum

Uitstekend hotel, gelegen aan de oostrand van de stad. Met fraai binnenzwembad op de bovenste verdieping met mooie uitzichten over deze prachtige stad Tallinn.

8,5
3 dagen vanaf
€ 263,- p.p.
incl. vlucht + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Hop on/hop off Tour

Ontdek deze schitterende oude stad met de hop on/hop off tour.

vanaf
€ 25,- per persoon