Bekijk alle hotels

Shopping area's

Winkelen in Barcelona is een feest. Of u nu veel of weinig te besteden heeft, u kunt er terecht voor leuke spullen in alle prijsklassen. Wie graag luxe wil shoppen gaat naar de Passeig de Gràcia en wie op zoek is naar koopjes en originele itmes stapt in de metro naar de wijken El Borne of El Raval.

Passeig de Gràcia
Passeig de Gràcia is een luxe winkelstraat in de wijk l'Eixample. In deze straat vindt u designermerken. Van Louis Vuitton en Gucci tot Chanel, van Jean Paul Gautier tot Dior. Wie graag met chique spullen thuiskomt kan hier zijn slag slaan. Het is sowieso leuk eens over deze laan te lopen en te genieten van al het moois.
Metro: Passeig de Gràcia

Portal del Ángel
In deze winkelstraat bevinden zich de vestigingen van commerciële modemerken als Zara, Mango, Bershka en H&M. Ook bekende en commerciële Spaanse merken als Stradivarius en Blanco zijn in deze straat te vinden. De keus is groot voor wie van trendy houdt.
Metro: Catalunya

La Rambla
Op La Rambla slentert u langs een veelheid aan toeristische winkeltjes en kraampjes met kleine frutsels, kranten en tijdschriften. Het is een leuke plek om grappige souvenirtjes op de kop te tikken of voetbalshirts te kopen.
Metro: Liceu

Wijken El Raval en El Born
Leuke wijken voor wie op zoek is naar wat meer alternatieve hebbedingen. U verlaat hiervoor de Rambla en zoekt de achterliggende wijken op. Naar de kust lopend slaat u voor El Raval rechtsaf en voor El Born houdt u links aan. Een leuk straatje is bijvoorbeeld Carrer dels Tallers (Metro: Universitat) in El Raval. Hier heeft u een grote keus uit alternatieve spullen, armbandjes en kleding. Leuk voor wie op zoek is naar kleine speciale winkeltjes. Ook Carrer de la Princessa en Carrer de l'Argenteria (Metro: Jaume I) in El Born zijn erg leuk om eens een kijkje te nemen. Ga hierheen als u van vintage houdt. Ook nog onbekende nieuwe designers verkopen hier hun kleding.

Bekijk alle hotels in Barcelona