Warenhuizen

De stad Barcelona telt een aantal grote warenhuizen. Wie van ongestoord en uitgebreid winkelen houdt, haalt er zijn hart op.

El Corte Ingles
In dit warenhuis kunt u werkelijk bijna alles vinden. U kunt het zo gek niet bedenken of El Corte Ingles heeft het in huis. Als uw shophonger gestild is, kunt u nagenieten van uw aankopen in het zonnetje op Plaça de Catalunya, bijvoorbeeld op het terras van Café Zürich.

Adres: Plaça de Catalunya
Metro: Catalunya
Open: ma-za van 10.00-22.00 uur
Ook open op iedere eerste zondag van de maand
(openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen)

L'illa Diagonal
Iets buiten het centrum ligt dit gigantische warenhuis. Met een oppervlakte van zo'n 32.000 m2 moet u hier wel iets naar uw smaak kunnen vinden. Bijvoorbeeld een kledingstuk van uw favoriete merk. Ga bij L'illa Diagonal op zoek naar tassen, kleding, schoenen, huisdecoratie, cosmetica en nog veel meer.

Adres: Diagonal 545-565
Metro: Maria Cristina
Open: ma-za 10.00-21.30 uur
(openingstijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)

El Triangle
Dit winkelcentrum is een walhalla voor boekenwurmen en elektronicaliefhebbers, die er hun hart ophalen bij FNAC. Cosmetica-verzamelaars en parfum-fans vinden er bij het enorme Sephora-filiaal vast iets naar hun zin. De prijzen liggen hier vaak lager dan bij de andere warenhuizen dus sla hier uw slag. Naderhand kunt u genieten van de gezellige drukte op de Ramblas.

Adres: Plaça de Catalunya 4/Carrer de Pelai 39
Metro: Catalunya
Open: ma-za 10.00-22.00 uur.
(openingstijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)