; Shoppen in Barcelona, winkelen in Barcelona - Stedentrips.nl

Plan uw trip naar BarcelonaWat is hot in Barcelona?

Of je nu van Spanje houdt of niet, Barcelona wil iedereen in zijn leven een keer gezien hebben. Steekwoorden zijn: traditioneel, modern, zonnig en hip!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Barcelona

Of je nu van Spanje houdt of niet, Barcelona wil iedereen in zijn leven een keer gezien hebben. Steekwoorden zijn: traditioneel, modern, zonnig en hip!

Winkelen

Desigual

Desigual is het Spaanse merk waarvoor shoppers van heinde en verre naar Barcelona komen, en dan het liefst voor de scherpe prijzen bij de outlet. Desigual maakt vrolijk en de zonnige kledingstukken van dit merk mogen dan ook zéker mee in de koffer naar huis.

Lees meer

El Corte Ingles

Bij El Corte Inglés, het grote populaire warenhuis in het hart van de stad, bent u voorlopig niet uitgekeken. El Corte Inglés staat garant voor een paar uur shopplezier en na afloop staat u met een blij gezicht en misschien wel met volle tassen weer op het Plaça de Catalunya.

Lees meer

Maremagnum

Maremagnum is de spiegelende, ultra-moderne winkelpassage in de haven van Barcelona. Maremagnum is een drukke bijenkorf met voor elk wat wils. U kunt er terecht voor een keur aan kleding, elektronische snufjes en huisraad. Ga aan boord van dit glimmende "schip" en sla uw slag.

Lees meer

Markten

Markten in Barcelona ademen sfeer en levendigheid. Of u nu een mooi stukje antiek wilt vinden, gedragen kleding graag een tweede kans geeft of verse vis wilt proeven op La Boquería. Ga naar een van de markten in Barcelona. Slenter tussen de kraampjes door, keur de waren, klets met de Spanjaarden.

Lees meer

Shoppen in Barcelona

Shoppen in Barcelona, wat een vooruitzicht... Menig hart gaat sneller kloppen bij het maken van plannen om te gaan shoppen in Barcelona. De stad is vermaard om zijn ruime keuze en zijn vriendelijke prijzen. Musea? Kathedralen? Gaudí? Alleen als er nog tijd over is en de shop-koorts is gezakt!

Lees meer

Shopping area's

Shoppen in Barcelona, wie heeft daar eigenlijk géén zin in? Pas op, wie gaat shoppen in Barcelona, kan beter vertrekken met een lege koffer...om met een uitpuilend exemplaar weer thuis te komen. Shoppen in Barcelona is een aanrader voor liefhebbers van hip, trendy en betaalbaar.

Lees meer

Warenhuizen

Warenhuizen in Barcelona, daar vindt u alles wat uw hartje begeert. Heerlijk, uren rondscharrelen en de tijd vergeten. Warenhuizen in Barcelona zijn bijvoorbeeld El Corte Ingles of L'illa Diagonal. Vooral op warme dagen is het in zo'n warenhuis lekker koel shoppen.

Lees meer