Wat is hot in Barcelona?

Of je nu van Spanje houdt of niet, Barcelona wil iedereen in zijn leven een keer gezien hebben. Er is zoveel te beleven dat u zich niet hoeft te vervelen. Het oude centrum, Gaudi, de Ramblas, de Sagrada Familia en het heerlijke strand. Een stedentrip waar u nooit genoeg van kan krijgen.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis krijgt u 4 uur gratis gebruik van een fiets inclusief routekaart en tips van locals.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Winkelen in Barcelona staat op de bucketlist van iedere shopfanaat. Barcelona is naast de vele highlights namelijk ook een toonaangevende winkelstad. Banjer door fantastische warenhuizen als El Corte Inglés, en door heerlijk lange winkelstraten als Portal de l’Àngel en de chiquere Passeig de Gràcia. Wie graag scharrelt tussen antieke rommeltjes om dat ene prachtstuk te scoren, kan op donderdag naar de antiekmarkt bij de kathedraal La Seu. U kunt in deze buurt, Barrio Gotico, sowieso eindeloos winkeltje in, winkeltje uit.
Straks thuis bewonderende blikken oogsten met het allerleukste souvenir? Sla dan uw slag in de zijstraatjes van de Ramblas, of in een van de vele kunstgalerieën in de stad. Leuk om te weten als u gaat winkelen in Barcelona: voor merken als Zara, Bershka en Mango, echte Spaanse toppers, betaalt u hier minder dan in Nederland.

Barcelona

Nog meer winkelen

Top 5 Barcelona