Wat is hot in Barcelona?

Of je nu van Spanje houdt of niet, Barcelona wil iedereen in zijn leven een keer gezien hebben. Er is zoveel te beleven dat u zich niet hoeft te vervelen. Het oude centrum, Gaudi, de Ramblas, de Sagrada Familia en het heerlijke strand. Een stedentrip waar u nooit genoeg van kan krijgen.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis krijgt u 4 uur gratis gebruik van een fiets inclusief routekaart en tips van locals.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Barcelona: wie vertrouwd is met de levendige inborst van de Spanjaarden, snapt dat avondmensen in deze stad de tijd van hun leven hebben. Eerst tapas eten en loskomertjes drinken op een terras in de avondzon, om na twaalven vol het nachtleven in te duiken. Het oude centrum van Barcelona biedt vele highlights en zindert tegen die tijd van vrolijkheid. In de hippe wijken Eixample-Gràcia en El Born staan de deuren van clubs, pubs en cocktailbars wagenwijd open.
Wie in de zomer wil uitgaan in Barcelona, kan zich uitleven aan het strand in bruisende beachclubs en rolt zo van het ene buitenfeest in het andere. Maar… denk nu niet dat het ‘s winters saai is in Barcelona. Dan staat de stad in het teken van het Flamenco Festival en dansen razend populaire artiesten in grote en kleine clubs de sterren van de hemel.

Barcelona, Placa Reial Barcelona

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Barcelona