Bars

De Spanjaarden houden van een feestje. Urenlang kunnen ze doorbrengen in cafés en bars. Ze eten dan graag tapas en drinken bier, wijn of sangria. Wat is er leuker dan lekker relaxen en luisteren naar muziek, of naar het fraaie Spaanse gebabbel, onder het genot van een hapje en een drankje?

Bobby Gin
Bij binnenkomst zult u zich hier meteen op uw gemak voelen. Veel in dit pand is apart, zo bestaat de wc uit oude kastdeurtjes en zijn de tafeltjes van oude kastladen gemaakt. Naast lekkere cocktails heeft deze bar ook allerlei soorten biertjes voor de liefhebbers.
Adres: Carrer de Francisco Giner, 47
Metro: Diagonal

El Xampanyet
Een bar waar u niet in uw nette jurk of smoking naar binnen moet. Er hangt een heerlijk ontspannen sfeer omdat niemand op elkaar let. Mocht u onder het drinken trek krijgen: u kunt hier ook overheerlijke tapas eten.
Adres: Carrer de Montcada, 22
Metro: Jaume I

Gimlet
De eigenaar van deze bar is zeer bekend in de buurt en daarom is het er altijd gezellig druk. Vooral veel dertigers en veertigers komen hier naartoe voor een lekker drankje. De barmannen doen hun uiterste best u te vermaken, door met behulp van knappe trucjes de lekkerste en nieuwste cocktails klaar te maken.
Adres: Santaló 46
Metro: Fontana

La Rosa Negra
Als u van mojito's houdt moet u ze zeker hier gaan drinken. Naast dat ze lekker zijn, is het drankje hier ook nog leuk geprijsd. In het begin van de avond kunt u hier eten maar hoe later u komt des te meer de sfeer ontspannen is.
Adres: Carrer Via Laietana
Metro: Liceu