Wat is hot in Brussel?

Brussel ...oh la la en olijk

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Brussel, dat is uitgaan zoals het hoort! In Brussel vindt je uiteraard alles wat je hart begeert op het gebied van uitgaan. De vele bekende bruine kroegen, restaurants en bars zijn in overvloed aanwezig. Er zijn theater- en dansvoorstellingen, concerten en evenementen als Arts Musica, Filmfestival en de Brussels Jazz Marathon. Brussel is en blijft nog steeds een zwierige stad.

Brussel

Uitgaan

A L'Imaige Nostre Dame

Je zou kunnen zeggen dat dit café bijna net zo oud is als de stad zelf. Hier ga je een stukje terug in de tijd; houten meubilair, rustieke toog en natuurlijk diverse speciale bieren.

Lees meer

Bazaar

In het centrum van de Marollen, in deze omgebouwde fabriekshal, komt u voor een drankje en een hapje maar ook om te dansen. Ook veel jonge verliefde stellen komen om een hapje te eten of wat te drinken.

Lees meer

Brussel Bad

Het concept van Brussel Bad blijft niet beperkt tot de aanleg van een strand. Het is een echte badplaats aan de oever van het kanaal, in het hartje van de hoofdstad.

Lees meer

Chez Maman

Een klein cabaretzaaltje welke met name onder het gay publiek bekend is. Applaudisseer voor de travestieten, die op de muziek van oa Kylie Minogue hun act doen.

Lees meer

Kunsten Festival des Arts

In tientallen gastvrije theaters en kunsthuizen in Brussel vindt elk jaar, gedurende 3 weken in mei, het Kunstenfestivaldesarts plaats. Tijdens dit festival worden podiumkunsten en beeldend werk gepresenteerd door Nederlandstalige en Franstalige, Westerse en niet-Westerse kunstenaars.

Lees meer

Winterpret

Gedurende de maand december speelt Winterpret zich af. Op de Grote Markt kunt u genieten van een prachtige lichtshow tijdens deze feestdagen.

Lees meer