Plan uw Stedentrip Brussel

Winkelen in Brussel

Brussel ...oh la la en olijk

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Winkelen in Brussel is altijd aangenaam. Of je nu voor de laatste mode gaat of mooie antieke spulletjes; door rond te neuzen in de winkeltjes in het centrum ontdek je alles vanzelf. Zelfs al ben je niet van plan iets te kopen zijn de 3 Sint-Hubertusgalerijen met hun overdekte winkels en cafés vast en zeker een bezoekje waard. Voor wie de smaak van Brussel graag als souvenir mee naar huis neemt is chocolade een uitstekende keuze. De chocolade is van superieure kwaliteit en wordt vaak op artisanale wijze bereid. Chocolade wordt niet enkel in repen verkocht, maar ook als smaakvolle pralines met een overheerlijke vulling: de Belgische chocolade is niet voor niets over de hele wereld gekend! Liefhebbers van antieke meubels en snuisterijen hebben zelfs een hele wijk waar ze hun hartje kunnen ophalen: de Zavel, met zijn talrijke antiekwinkels. In de rustige straten en op de twee belangrijkste marktpleinen van de Zavel zijn er niet allen veel antiekwinkels en interessante kunstgallerijen, maar ook etnische winkeltjes en tea-rooms. Er worden vaak markten gehouden in Brussel en omstreken: klein of groot, er is voor ieder wat wils. Het loont zeker de moeite om tijdens het weekend een bezoekje te brengen aan de antiekmarkt op de Grote Zavel of natuurlijk de beroemde vlooienmarkt die sinds eeuwen gehouden wordt op het Vossenplein in de volkswijk de Marollen.

Hotelaanbod Brussel

Brussel
Beste beoordeling

Hotel Atlas

Hotel gebouwd op de oude Brusselse vestingmuren uit de 13e eeuw. Centraal gelegen in het historische stadsdeel in de trendy wijk St. Gery. Prima accommodatie voor een leuke prijs!

7,9
2 dagen vanaf
€ 147,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details
Brussel
Voordeligste keus

Hotel Floris Arlequin Grand Place

Dit hotel heeft een ingang aan de beroemde Beenhouwerstraat! Voor een Brusselse mosselmaaltijd hoeft u dus niet ver te lopen!

8,5
2 dagen vanaf
€ 141,- p.p.
incl. treinreis + hotel + ontbijt
Bekijk details

Maak uw reis compleet

Boek snel en makkelijk leuke extra's bij.

Bijboeken
Fietstour de Highlights met Nederlandse gids

Ga mee en ontdek de highlghts en de trekpleisters van Brussel.

vanaf
€ 28,- per persoon
Bijboeken
Brussels Card

Ontdek Brussel met de Brussels Card!

vanaf
€ 27,- per persoon
Bijboeken
Time to Momo Stadsgids Brussel

Handige Stadsgids met plattegrond, waar lokale auteurs échte highlights met je delen.

vanaf
€ 14,- per persoon