Plan uw trip naar FlorenceWat is hot in Florence?

De naam Toscane roept bij menigeen een verlangende reactie op: 'Zucht..., ja, Toscane! Florence, Pisa, Lucca, Siena...Wat een geweldige bestemming!

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Tja...eten en drinken in Florence...wat moeten we hier nog over zeggen. Dit is Italië! En dat betekent genieten! De Italiaanse keuken is uiteraard wereldberoemd om zijn pasta's en pizza's, maar er is natuurlijk nog veel meer. Ossobucco, heerlijke verrassende visgerechten en niet te vergeten een heerlijk Italiaans ijsje in één van de vele Florentijnse gelateria's (ijssalons)...Beter ijs dan het Italiaanse wordt er niet gemaakt op deze aarde!

Florence, Eten Florence

De naam Toscane roept bij menigeen een verlangende reactie op: 'Zucht..., ja, Toscane! Florence, Pisa, Lucca, Siena...Wat een geweldige bestemming!

Eten en drinken

'Da Guido' trattoria

In de Via Faenza in hartje centrum. Dit gezellige restaurant met een landelijke Toscaanse keuken ligt in hartje centrum.

Lees meer

Baldovino

In de Via San Giuseppe bevindt zich dit leuke restaurantje / pizzeria, eigendom van de neef van de Britse acteur Hugh Grant. In dit restaurant gaan tradionele recepten Samen met modernere gerechten.

Lees meer

Il Cibreo

In de Via dei Maccia bevindt zich dit bijzondere restaurant. Eigenlijk is het een trattoria en restaurant tezamen onder een dak.

Lees meer

Maracanà Casa di Samba

Braziliaans restaurant / nachtclub in hartje Florence! Als u er wilt eten, is het aan te raden van te voren een tafel te reserveren.

Adres: Via Faenza 4, maandag gesloten.

Lees meer

Ottorino

Dit restaurant maakt indruk alleen al door de bijzondere lokatie! Ottorino ligt in een prachtig Middeleeuws gewelf en heeft ook nog eens een uitstekende keuken. Tevens goede wijnkeuze.

Lees meer

Zà Zà

Grote kans DAT u aan de grote tafels wordt aangeschoven, Wanneer het wat drukker is in dit typische Toscaanse restaurant. Zà Zà heeft een uitstekende Toscaanse keuken op de Piazza Mercato Centrale.

Lees meer