; Uitgaan Florence - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Florence


Wat is hot in Florence?

Laat uzelf tot leven wekken in fenomenaal Florence, de bakermat van grootse kunstwerken. Deze hoofdstad van Toscane is dé bestemming voor de kunstliefhebber, voor wie weet wat Schoonheid met een hoofdletter is.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Florence gaat natuurlijk over kunst, over cultuur, over klassieke muziek en toneel. Op dit vlak is er van alles te beleven, zowel binnen de muren van het theater als in de openlucht. Maar in Florence is ook plek voor eenvoudig vertier: de Italianen houden van gezelligheid en ’s avonds stromen de straten vol feestgangers.

Strijk bijvoorbeeld neer bij een van de vele wijnbarretjes, waar u gezellig het aperitief kunt gebruiken of juist kunt natafelen later op de avond. In deze tentjes worden de lekkerste regionale wijnen geschonken.

Wie zin heeft in wat wilders komt in Florence ook niet bedrogen uit. Deze rijke cultuurstad trekt een publiek van jonge, enthousiaste studenten die ’s avonds willen uitgaan in Florence. En dat vraagt natuurlijk om een aanbod van eigentijdse clubs, sfeervolle kroegen en vlotte cocktailbars.

Florence, Night life Florence

Uitgaan

Dolce Vita

Houdt u van het goede leven? Vast, anders ging u niet naar Florence! Geniet van een cocktail bij Dolce Vita en wacht tot de live optredens beginnen.

Lees meer

Kitsch

Neem het leven niet te serieus als u binnenstapt bij Kitsch, want deze nachtclub is in alles de overtreffende trap. Voor zowel de inrichting als het buffet is maar één woord passend: overdaad!

Lees meer

Parterre

Aan de Piazza della Libertà ligt deze club. Vooral in de zomermaanden is Parterre het trefpunt voor jongeren, nonchalant, elegant van trendy.

Lees meer

Teatro Verdi

Waar kunt u beter genieten van een romantische Italiaanse opera dan in het hart van kunststad Florence? Boek nu alvast uw ticket voor een plekje in het roemrijke Teatro Verdi.

Lees meer

The Via dell'Acqua Diner

Zeer populaire openluchtbar. Deze gezellige bar, vlakbij de Arno is alleen in de zomer geopend maar een echte aanrader!

Adres: Via dell'Acqua, 2.

Lees meer

Wijnbarretjes in Florence

De vele wijnbarretjes in Florence zijn niet te missen. Bent u een beetje moe van het sightseeën en ziet u een bordje met “cantina” of “enoteca” erop? Dan is het absoluut tijd voor een stop.

Lees meer

Zoe

Laat u op uw wenken bedienen bij Zoe als het tijd is om uit te blazen na een lange dag. Op het grote terras geniet u van de zon, een lekker aperitiefhapje en een vrolijk drankje.

Lees meer