Wat is hot in Florence?

Laat uzelf tot leven wekken in fenomenaal Florence, de bakermat van grootse kunstwerken. Deze hoofdstad van Toscane is dé stedentrip voor de kunstliefhebber, voor wie weet wat Schoonheid met een hoofdletter is.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Florence gaat natuurlijk over kunst, over cultuur, over klassieke muziek en toneel. Op dit vlak is er van alles te beleven, zowel binnen de muren van het theater als in de openlucht. In de openlucht betekent vaak genieten midden tussen de bijzondere bezienswaardigheden die Florence te bieden heeft. Maar in Florence is ook plek voor eenvoudig vertier: de Italianen houden van gezelligheid en ’s avonds stromen de straten vol feestgangers.

Strijk bijvoorbeeld neer bij een van de vele wijnbarretjes, waar u gezellig het aperitief kunt gebruiken of juist kunt natafelen later op de avond. In deze tentjes worden de lekkerste regionale wijnen geschonken.

Wie zin heeft in wat wilders komt in Florence ook niet bedrogen uit. Deze rijke cultuurstad trekt een publiek van jonge, enthousiaste studenten die ’s avonds willen uitgaan in Florence. En dat vraagt natuurlijk om een aanbod van eigentijdse clubs, sfeervolle kroegen en vlotte cocktailbars.

Florence

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Florence