Plan uw trip naar FlorenceWat is hot in Florence?

De naam Toscane roept bij menigeen een verlangende reactie op: 'Zucht..., ja, Toscane! Florence, Pisa, Lucca, Siena...Wat een geweldige bestemming!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Winkelen in Florence, een rijke traditie! Winkelen in Florence weerspiegelt een rijke traditie van textielindustrie en moderecreatie. Van oudsher werden door beroemde koopmansfamilies, zoals de Medici en Pitti, stoffen vanuit andere landen zoals bijvoorbeeld België ingevoerd. Florence staat qua winkelen weliswaar in de schaduw van Milaan, maar ook in Florence is het heerlijk om te flaneren langs de vele modieuze winkels en boetiekjes. De bekendste winkelstraat is de Via de' Tornabuoni. Breng ook eens een bezoek aan de beroemde Salvatore Ferragomo, die in de jaren 50 vele beroemdheden van schoenen voorzag. In Florence zijn alle bekende en dure merken vertegenwoordigd, zoals Versace, Yves Saint Laurent, Louis Vutton, Gucci, Armani enzovoort. Daarnaast kunt u ook uw hart ophalen in de vele kleine boetiekjes die de stad rijk is.

Florence, Shoppen Florence

De naam Toscane roept bij menigeen een verlangende reactie op: 'Zucht..., ja, Toscane! Florence, Pisa, Lucca, Siena...Wat een geweldige bestemming!

Winkelen

Bartolini

Prachtige kookwinkel met handige keukenaccessoires, mooie serviezen en grappige gadgets. Ideaal voor de kookgekken!

Adres: Via dei Servi 72, open: di-za 10:00-19:30 en ma 15:00-19:30.

Lees meer

Braccialini

Voor een echte eye catcher moet je even in de buidel tasten, maar dan hebt u wel een echte Braccialini. Sinds de oprichting in 1954 zijn er vele collecties geweest met trendy hadtassen en accessoires.

Lees meer

Gigli

Net buiten Florence ligt dit enorme winkelcentrum Gigli. Er is een enorme variatie aan winkels dat het onmogelijk is om hier niet te slagen.

Lees meer

Quelle Tre

Hier vindt u tijdloze en elegante kleding, tassen, slippers, sieraden en zelfs poppen. Alles is zelf gemaakt door de 3 zussen.

Lees meer