Wat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het firmament van een stedentrip. Meer mensen ontdekken deze sfeervolle Scandinavische stad en volgen de roep van de zeemeermin. In de historische binnenstad en langs de kades van de haven bruist het van gezelligheid.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Wandel gerust achter de Denen aan als u een avondje wilt uitgaan in Kopenhagen. Zij loodsen u vanzelf naar de populairste mooiste plekken, de leukste kroegen en clubs. Grote kans dat ze u meenemen naar Vesterbro, een urban buurt ten zuiden van het centrum. Er wonen veel studenten, de sfeer is er levendig en een avondje stappen betaalbaar.

Verder is het ook pal in het centrum gezelligheid troef, aan de haven in Nyhavn bijvoorbeeld. Het gonst van Deense gemoedelijkheid op de terrassen aan het water en in de sfeervolle bruine cafés. Is het een beetje koud en winderig, ga dan schuilen in de kroegen aan Vestergade. Hier kunt u van pub naar café en van kroeg naar eettentje; er zitten er genoeg. Houdt u van jazz? Dan komt u zeker aan uw trekken tijdens het uitgaan in Kopenhagen.

Kopenhagen

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Kopenhagen