Wat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het firmament van een stedentrip. Meer mensen ontdekken deze sfeervolle Scandinavische stad en volgen de roep van de zeemeermin. In de historische binnenstad en langs de kades van de haven bruist het van gezelligheid.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Wandel gerust achter de Denen aan als u een avondje wilt uitgaan in Kopenhagen. Zij loodsen u vanzelf naar de populairste plekken, de leukste kroegen en clubs. Grote kans dat ze u meenemen naar Vesterbro, een urban buurt ten zuiden van het centrum. Er wonen veel studenten, de sfeer is er levendig en een avondje stappen betaalbaar.

Verder is het ook pal in het centrum gezelligheid troef, aan de haven in Nyhavn bijvoorbeeld. Het gonst van Deense gemoedelijkheid op de terrassen aan het water en in de sfeervolle bruine cafés. Is het een beetje koud en winderig, ga dan schuilen in de kroegen aan Vestergade. Hier kunt u van pub naar café en van kroeg naar eettentje; er zitten er genoeg. Houdt u van jazz? Dan komt u zeker aan uw trekken tijdens het uitgaan in Kopenhagen.

Kopenhagen

Uitgaan

Bakken

De jonge Denen laten hun ware gezicht zien bij Bakken. En dat is een vrolijk en vriendelijk gezicht. Ga er ontspannen een biertje drinken en kletsen.

Lees meer

De Ideal bar

De Ideal Bar is inderdaad ideaal voor wie een avondje aan de boemel wil. Vooral jong en eigentijds Kopenhagen loopt hier de deur plat voor een dans en een dronk.

Lees meer

Jazz House

Copenhagen Jazzhouse is ongekend populair onder jazzliefhebbers in heel Noord-Europa. Houdt u van jazz? Dan kan uw stedentrip Kopenhagen niet meer stuk.

Lees meer

Nyhavn

Sommige dingen veranderen nooit: in uitgaansgebied Nyhavn is nog een bar te vinden waar zeelieden elkaar al meer dan tweehonderd jaar treffen.

Lees meer

Park

De grootste nachtclub van Kopenhagen. Deze sfeervolle discotheek is elk weekend goed gevuld.

Lees meer

Rust

Nachtclub Rust zet de toon voor een mooie avond. Geniet eerst van live concerten en ga daarna los op de dansvloer op de beats van doorgewinterde dj’s.

Lees meer

Vega

De populaire club Vega lokt feestvierders van divers pluimage de dansvloeren op. Hier komt qua muziekstijlen iedereen aan zijn trekken.

Lees meer