Plan uw trip naar KopenhagenWat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het front van stedentrips. Meer en meer mensen ontdekken deze Scandinavische stad en gaan op zoek naar de zeemeermin.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Na een avond stappen bent u van mening dat Kopenhagen zeker niet saai is en u veel te bieden heeft. Kopenhagen is ideaal voor een terrasje of een avondje uit. In de oude haven Nyhavn zijn vele terrasjes waar het heerlijk vertroeven is. Maar natuurlijk heeft Kopenhagen meer te bieden dan alleen gezellig wat drinken. Er zijn een aantal grote discotheken waar u tot diep in de nacht kunt dansen. Wilt u van te voren eerst wat drinken in een van de traditionele Deense pubs dan zult u deze pubs vooral vinden in keldertjes door de stad. Er zijn echter ook genoeg trendy en stijlvolle bars. In deze bars zult u ook vooral de jongeren uit Kopenhagen vinden.

Kopenhagen, Terrasje avond Kopenhagen

Kopenhagen is een rijzende ster aan het front van stedentrips. Meer en meer mensen ontdekken deze Scandinavische stad en gaan op zoek naar de zeemeermin.

Uitgaan

De Ideal bar

Bekende bar-disco onder de jongeren van Kopenhagen!! Veel jongeren uit Kopenhagen gaan in de Ideal bar stappen. De verschillende gekleurde drankjes, de vele banken en het vriendelijke personeel maken de bar een uitstekende uitgaansgelegenheid.

Lees meer

Icebar

De Icebar by Icehotel is de spectaculaire bar van Hotel27 in Kopenhagen. Bij binnenkomst in de bar (u betaalt toegang, maar krijgt in ieder geval 1 drankje) worden warme, stylish wintercapes uitgedeeld en handschoenen.

Lees meer

Jazz House

Voor de liefhebber van Jazz is deze club een echte aanrader. In Kopenhagen zijn er veel liefhebbers van Jazz muziek.

Lees meer

Nyhavn

Nyhavn heeft het allemaal. Restaurants, bars en cafés in overvloed.

Lees meer

Park

De grootste nachtclub van Kopenhagen. Deze sfeervolle discotheek is elk weekend goed gevuld.

Lees meer

Rust

Beginnen met live muziek en swingend eindigen met dank aan de dj. Van woendag tot en met vrijdag kunt u van 21:00 tot 23:00 terecht voor live muziek.

Lees meer

Vega

Laat u verassen door de Scandinavische uitstraling van de club. Vega ligt in de wijk Vesterbo.

Lees meer