; Eten en drinken Kopenhagen - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Kopenhagen


Wat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het firmament van Stedentrips. Meer en meer mensen ontdekken deze sfeervolle, gezellige Scandinavische stad en volgen de roep van de zeemeermin.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Weet u al wat u gaat eten en drinken in Kopenhagen? U maakt vast tijd voor een stevige Deense brunch met vers donkerbruin roggebrood, het voedzame smørrebrød. Maar de moderne Denen met hun verfijnde neus voor gastronomie zouden hun naam geen eer aandoen als ze zelfs van de lunch niet een feestmaal zouden maken. De traditionele smørrebrødsandwich wordt dan ook in veel brasserieën opgesierd met verrassend beleg en appetijtelijke bijgerechten.

Schuif in de avonduren aan de Deense dis in een van de restaurantjes in het centrum en eet nationale gerechten als Frikadeller, de bekende Scandinavische gehaktballetjes, of Flaekesteg, smakelijk bereid varkensvlees. Naast lekker eten moet u uiteraard goed drinken. In Kopenhagen lusten ze graag een biertje en dan het liefst van eigen bodem. Carlsberg en Tuborg staan overal op de kaart.

Kopenhagen

Eten en drinken

Copenhagen Cocktail: A cocktail for the city

Een stad van wereldformaat, dat is Kopenhagen sinds zij haar eigen Copenhagen Cocktail serveert. Een mix van robuust en bij-de-tijd Scandinavisch. Bekijk de lijst van bars waar u hem kunt proeven!

Lees meer

Deense lunch

De Deense lunch bestaat uit brood. Maar niet een simpel sneetje wit of bruin, nee, in Kopenhagen eet u uw buikje rond aan dikbelegd donkerbruin smørrebrød. Smullen maar.

Lees meer

Frøken Nielsen

Restaurant Frøken Nielsen neemt u mee op reis door culinair Denemarken. Ze houden van stevige kost, de Denen, maar ze draaien hun hand ook niet om voor een hippe twist.

Lees meer

Noma

Als het wat mag kosten, dan biedt de stedentrip naar Kopenhagen u dé kans van uw leven om bij Noma te gaan eten, het beste restaurant ter wereld. Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Lees meer

Restaurant Lai Hoo

Een van de beste Chinese restaurants in Kopenhagen. Een gezellig restaurant met vriendelijk personeel.

Lees meer

Spiseloppen

Op de menukaart van Spiseloppen waaien de winden uit alle hoeken. Koks uit verschillende landen staan hier zij aan zij achter de hete vuren om het u naar de zin te maken met onalledaagse creaties.

Lees meer