Wat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het firmament van een stedentrip. Meer mensen ontdekken deze sfeervolle Scandinavische stad en volgen de roep van de zeemeermin. In de historische binnenstad en langs de kades van de haven bruist het van gezelligheid.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

U hoeft niet lang na te denken over waar u gaat winkelen in Kopenhagen, want in deze stad kunt u volop terecht in het centrum. De drie straten Frederiksberggade, Amagertorv en Østergade lopen er vlekkeloos in elkaar over en de Kopenhagenaren hebben er in de volksmond gemakshalve maar één lange winkelpromenade van gemaakt: Strøget, oftewel “de strook”. Alleen al een mooie bezienswaardigheid om doorheen te lopen. U treft er van grote merken tot koopjeswinkels en van warenhuizen tot exclusief Deens ontwerp. Alles lekker autovrij!

Heeft u een zwak voor Scandinavisch design? De Denen zijn een eigentijds volk en dat weerspiegelt zich in het winkelaanbod. Gelukkig denkt men daarbij ook aan de man met de pet, dus zijn authentieke Deense spullen op veel plekken ook tweedehands te koop. De gezellige multiculturele wijk Nørrebro spant hierbij de kroon.

Kopenhagen, Shopping Kopenhagen

Nog meer winkelen

Top 5 Kopenhagen