Plan uw trip naar KopenhagenWat is hot in Kopenhagen?

Kopenhagen is een rijzende ster aan het front van stedentrips. Meer en meer mensen ontdekken deze Scandinavische stad en gaan op zoek naar de zeemeermin.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Deens design is internationaal bekend, en Kopenhagen is er de hoofdstad van. U ziet dit al aan de vaak stijlvol geklede Denen. Natuurlijk veel Deense maar ook veel international modemerken hebben dan ook een flagship store in deze hoofdstad. De ketens vindt u vooral in Europa's langste autovrije winkelstraat Strøget: het centrum van de stad en van het winkelgebied. Mocht u niet veel geld te besteden hebben dan kunt u nog met een gerust hart gaan shoppen. In de winkels van opkomende designers in Nørrebro bijvoorbeeld of in de vintage- en tweedehandjes winkels in de zijstraatjes, waar u zeker ook aan uw trekken zult komen.

Kopenhagen, Shopping Kopenhagen

Kopenhagen is een rijzende ster aan het front van stedentrips. Meer en meer mensen ontdekken deze Scandinavische stad en gaan op zoek naar de zeemeermin.

Winkelen

Casa Shop

Veel hebbedingetjes die goedkoper zijn dan in andere winkels. De Casashop ligt het winkelcentrum van de stad, in Stroget.

Lees meer

De Lego winkel

Behalve het grootste aanbod aan LEGO-producten in de originele winkel, is het ook een uitje om een groot gedeelte daarvan al uit de dozen en opgebouwd te zien. Ontzettend leuk voor kinderen, maar ook indrukwekkend om bij elkaar te zien.

Lees meer

Langelinie

In deze outlets koopt u voor weinig geld kleding van bekende merken als Noa Noa, Peak performance en Jackpot. De winkels zijn ook op zondag geopend.

Lees meer

Leasara

Dit is de winkel van 2 zusjes Lea en Sara. De jonge kledingontwerpsters zitten waarschijnlijk achter hun naaimachine in de winkel.

Lees meer

Normann Copenhagen

De winkel is gevestigd in een oude bioscoop uit de jaren vijftig. Het pand alleen al is de moeite meer dan waard.

Lees meer

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen – de flagship store. Een mooie winkel, maar in de wintermaanden ook een bezoekje waard vanwege de uitgebreid gedekte kersttafels, ieder jaar door een andere (bijzondere) groep mensen en ideaal om in de stemming te komen voor de feestdagen.

Lees meer

Susanne Juul

Deze opgeleide hoedenmaakster werkte vroeger op de kostuumafdeling van het Koninklijke Theater. Nu ontwerpt ze haar eigen hoeden volgens ambachtelijke methoden.

Lees meer