; Eten en drinken Krakau - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Krakau


Wat is hot in Krakau?

Waarom Krakau door UNESCO is aangewezen als een van de belangrijkste cultuurhistorische steden ter wereld? Boek een stedentrip naar deze prachtige Poolse parel en ga het zelf zien, horen, proeven en voelen.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Neemt u ook de tijd om te genieten van royaal eten en drinken in Krakau? Voor weinig geld bestelt u namelijk een waar feestmaal. Zet een paar passen weg van het centrale plein en u zult zien dat de prijzen op de menukaarten dalen terwijl u loopt. Geniet in gezellige eetteentjes van Poolse vleesgerechten op dampende borden, of ga juist zitten voor een trendy maal, bijvoorbeeld in een van de saladebars die het centrum rijk is.

Ook in de wijk Kazimierz is er volop keus uit bijzondere restaurants en op veel plekken wordt de maaltijd opgeluisterd met live klezmermuziek. Dan geniet u van een zwoel avondje uitgaan in Krakau met een glas zonnige Israëlische wijn in de hand, al smikkelend van kleine hapjes, Joodse mezzes.

Krakau

Eten en drinken

Chata

Restaurant Chata krijgt van veel stedentrippers een dikke thumbs-up. Hier eet u heerlijke Poolse gerechten in een authentieke sfeer. Schrik niet van de rekening: u betaalt bijna niets.

Lees meer

Cyrano de Bergerac

Bij Cyrano de Bergerac gaat u op chique, alhoewel u het om de prijs niet hoeft te laten. Prik hier romantisch een vorkje en breng een toast uit op het goede leven.

Lees meer

Introligatornia Smaku

Het kleine restaurant Introligatornia Smaku in de Joodse wijk serveert eerlijke Poolse gerechten tegen een belachelijk lage prijs. Bestel er een lekker streekbiertje bij.

Lees meer

Old Town Restaurant Wine & Bar

In deze gezellige “huiskamer” doet u nieuwe energie op. Old Town Restaurant Wine & Bar is een van de betere zaken als het om de Poolse dis gaat.

Lees meer

Pimiento Restaurant

Stedentrippen maakt hongerig en gelukkig weten ze dat bij Pimiento Restaurant. Deze Argentijn schotelt royale porties vlees en andere heerlijkheden voor.

Lees meer