Bekijk alle hotels

Bars

Een geslaagde stapavond begint meestal met een bodempje leggen en een drankje doen. In Lissabon wordt voor dit onderdeel van het programma lekker de tijd genomen. Ontspan dus maar en vier dat het vakantie is, in een van onderstaande bars.

Café Luso
Café Luso is een gezellige bar waar 's avonds gedineerd kan worden. Blijven hangen kan hier ook prima want u geniet er tot na middernacht van goede livemuziek.
Waar: Travessa da Queimada 10
Metro: Rossio

Adega Machado
Wie wil uitgaan in Lissabon mag een bezoek aan het historische Adega Machado niet missen. De bar bestaat al sinds 1937 en vele bekende fadozangers en -zangeressen, waaronder "the Queen of Fado", Amalia Rodrigues, hebben hier gezongen.
Waar: Rua do Norte 91
Metro: Rossio

Cinco Lounge
Cinco Lounge, gelegen in de populaire uitgaanswijk Bairro Alto, is een loungebar waar men in een gezellige entourage kan genieten van een lekker drankje.
Waar: Rua Ruben A. Leitão 17
Metro: Restauradores

Op Art Café
Het Op Art Café ligt midden in de oude haven van Lissabon. Er wordt hier voornamelijk techno en elektro gedraaid, niet zelden door beroemde internationale DJ's. 's Zomers speelt het grootste deel van het feest zich buiten af, op het grote terras. 's Winters blijft iedereen binnen, maar dankzij de enorme ramen met uitzicht op het water blijft de sfeer van de bijzondere locatie behouden.
Waar: Doca de Santo Amaro
Metro: Alcantara-Mar

Estado Liquido
Estado Liquido is de perfecte combinatie van een stijlvolle loungeclub en een sushibar. U kunt er in een relaxte sfeer heerlijk sushi eten en vervolgens de avond doorbrengen op de loungebanken. Ook kan er gedanst worden, er zijn meerdere verdiepingen.
Waar: Largo Santos 5
Tram: Santos

Bekijk alle hotels in Lissabon