Discotheken/Clubs

Lissabon heeft een ruime keus op het gebied van clubs en discotheken. Wie niks wil missen zorgt ervoor dat hij in ieder geval een paar van de volgende hotspots kan afvinken.

Kapital

Kapital is een discotheek met drie verdiepingen, waar van drie verschillende muziekstijlen kan worden genoten. Bovenop het dak is een terras om lekker te loungen onder de sterrenhemel. Kapital is heel populair onder de jongeren en er komen regelmatig bekende Portugezen.
Waar: Avenida 24 de Julho 68
Tram: Santos

Kremlin

Deze mysterieuze discotheek is één van de meest bekende nachtclubs van de stad. Het interieur is héél spannend en er wordt voornamelijk techno gedraaid. Echt even zelf gaan kijken!
Waar: Escadinhas da Praia 5
Tram: Santos

Salsa Latina

Zoals de naam van deze discotheek al doet vermoeden zijn hier elke avond warme Zuid-Amerikaanse klanken te horen. Dit zorgt voor de ultieme 's zomerse sfeer. Als de beentjes te moe zijn geworden kan er lekker worden uitgerust met een lekker drankje op het terras.
Waar: Gare Marítima de Alcântara
Tram: Alcantara-Mar

Silk Club

Silk Club is een exclusieve club, hoog gelegen op de zesde etage. Hierdoor hebben feestvierders vanuit de panoramabar en vanaf het dakterras een prachtig uitzicht over de stad.
Waar: Rua da Misericórdia 14
Metro: Baixa/Chiado

Alcantara Mar

Alcantara Mar is een immens grote discotheek, die heel populair is bij de jeugd. Er wordt house en techno gedraaid. Het feest begint pas na middernacht, maar gaat door tot in de vroege uurtjes.
Waar: Rua da Cozinha Económica 11
Metro: Alcantara-Mar

Club Abs

Club Abs is een luxe, stijlvol ingerichte discotheek in de wijk Bairro Alto. De DJ draait verschillende muziekstijlen. Ook is er een restaurant dat net als de discotheek tot diep in de nacht geopend is. In het weekend is Abs tot 6.00 uur open.
Waar: Rua Dom Luís l 5
Metro/Tram: Cais do Sodré

Disco Lux Frágil

Disco Lux Frágil is één van de grootste en beste discotheken van Lissabon. Er draaien vaak bekende DJ's en partygangers kunnen buiten op het terras genieten van een prachtig uitzicht op de Taag. Wat in dit soort clubs natuurlijk voor de hand ligt: zorg voor een nette, hippe outfit, anders blijft de deur gesloten.
Waar: Avenida Infante Dom Henrique
Metro: Santa Apolónia