Warenhuizen

Om te slagen voor kleding, merken, modern huisraad en luxe producten kunt u het best over de drempel stappen bij een van de grote warenhuizen. Dan weet u zeker dat u slaagt.

Colombo
Dit is het grootste warenhuis van het Iberisch Schiereiland. U vindt Colombo naast het voetbalstadion van Benfica. Dit met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken winkelcentrum heeft vier verdiepingen. Op de eerste drie kunt u terecht in meer dan vierhonderd winkels en op de vierde verdieping vindt u wel zeventig eetgelegenheden. Verder mag u hier een filmpje pikken en een potje bowlen of zelfs...karten!
Adres: Avenida Lusíada, Benfica
Tel: 21 7113600
Metro: Colégio Militar/Luz
Open: Dagelijks 9.00–00.00 uur

Vasco da Gama
Een ander groot winkelcentrum is Vasco da Gama. Het prettige aan dit warenhuis is dat de winkels geordend zijn per branche. Een ander pluspunt van Vasco da Gama is het café op het dak vanwaaruit men een fantastisch uitzicht heeft over de Taag.
Adres: Avenida Dom João II, Parque das Nações
Tel: 21 8930601
Metro: Oriente
Open: Dagelijks 12.00-23.00 uur

El Corte Inglés
Het grote en chique Spaanse warenhuis El Corte Inglés bevindt zich midden in de stad en heeft vele ingangen. Niet alleen het winkelen is hier een belevenis, het gebouw waarin het warenhuis is gevestigd is een bezienswaardigheid op zich. Met zijn futuristische uitstraling en Braziliaanse aspecten geeft El Corte Inglés een mooi accent aan het straatbeeld.
Adres: Avenida Engenheiro Duarte Pacheco
Tel: 21 3810200
Metro: Parque/São Sebastião
Openingstijden: Dagelijks 10.00-23.00 uur

(openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen)