Wat is hot in Madrid?

Met haar oogstrelende architectuur, haar majestueuze pleinen en rijk cultureel leven straalt Madrid een waardigheid uit die moeilijk beschreven en alleen gevoeld en ervaren kan worden. Een stedentrip naar Madrid verrast u positief.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis naar Madrid ontvangt u een voucher voor een gratis Churros, een heerlijke Spaanse lekkernij.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Wie Spanje zegt, zegt tapas en zonnige wijn en dat is vast wat u gaat eten en drinken in Madrid. De mensen hier zijn gek op uitgaan en grijpen iedere gelegenheid aan om er, ook gewoon doordeweeks, een feestje van te maken. Dat begint al tijdens de lunch. Vanaf een uur of 14.00 zitten de terrassen en de eettentjes overvol en nemen de Madrilenen de tijd om te genieten. Niet zo gek dus dat u voor het diner pas veel later op de avond verwacht wordt.

Bent u avontuurlijk aangelegd op het gebied van eten en drinken? In Madrid kunt u dan een keer Callos a la Madrileña bestellen. Als u durft tenminste, want u krijgt een sterk gekruid gerecht geserveerd waarin de snuit, de maag en de poten van de koe verwerkt zijn. Klaar met eten? Mooi, met nieuwe energie zet uw stedentrip voort langs de geweldige bezienswaardigheden in Madrid.

Madrid

Nog meer inspiratie voor eten en drinken

Top 5 Madrid