Wat is hot in Madrid?

Met haar oogstrelende architectuur, haar majestueuze pleinen en rijk cultureel leven straalt Madrid een waardigheid uit die moeilijk beschreven en alleen gevoeld en ervaren kan worden. Een stedentrip naar Madrid verrast u positief.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis naar Madrid ontvangt u een voucher voor een gratis Churros, een heerlijke Spaanse lekkernij.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Wie wil winkelen in Madrid gaat naar de Calle Gran Via. Deze lange, drukke winkelstraat in de binnenstad is een aaneenschakeling van bekende modeketens en grote warenhuizen en ook in de omliggende buurt kunt u met gemak uw vakantiebudget spenderen. Meer naar het oosten vindt u de wijk Salamanca, waar de duurdere winkels zitten. Wilt u juist weten waar u naartoe moet voor vintage en hip? Bezoek de wijk Malasaña, garant voor urenlang kleren passen en ideeën opdoen. En rasechte snuffelaars gaan op zondag naar de grote vlooienmarkt El Rastro.

Het beste is het om u bij het winkelen in Madrid te laten meevoeren op het ritme van de Spanjaarden. Vanaf het middaguur denken zij er niet aan om te shoppen en zijn veel winkels dicht. De Madrilenen gaan dan eten, of een dutje doen. Deze ‘vrije tijd’ kunt u goed besteden aan het bewonderen van de bezienswaardigheden in Madrid.

Madrid

Nog meer winkelen

Top 5 Madrid