Wat is hot in Madrid?

Met haar oogstrelende architectuur, haar majestueuze pleinen en rijk cultureel leven straalt Madrid een waardigheid uit die moeilijk beschreven en alleen gevoeld en ervaren kan worden. Een stedentrip naar Madrid verrast u positief.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis naar Madrid ontvangt u een voucher voor een gratis Churros, een heerlijke Spaanse lekkernij.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Madrid betekent tot laat in de avond genieten van tapas en uw favoriete drankjes. Een ideale plek om dit fijne plan ten uitvoer te brengen is de buurt rondom het centrale plein Puerta del Sol, een geweldige bezienswaardigheid in Madrid. Hier banjert u van tapasbar naar knusse kroeg en van zwoel terras naar gezellig restaurant. Wie graag wil kennismaken met Madrileense hipsters kan op stap gaan in de buurt Malasaña. Ook hier zitten de leukste uitgaansgelegenheden gebroederlijk naast elkaar in de smalle straten.

Laat u bij het uitgaan in Madrid leiden door uw intuïtie of volg een groep jonge Spanjaarden en u komt zeker voor aangename verrassingen te staan. Zin om los te gaan op de dansvloer? Geen probleem! Madrid heeft een zeer rijk aanbod op het gebied van clubs.

Madrid, Terrasje uitgaan Madrid

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Madrid