Wat is hot in Madrid?

Madrid, de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, is vergelijkbaar met een koninklijk sieraad. Met haar oogstrelende architectuur, haar majestueuze pleinen en rijk cultureel leven straalt Madrid een waardigheid uit die moeilijk beschreven en alleen gevoeld en ervaren kan worden.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Madrid betekent tot laat in de avond genieten van tapas en uw favoriete drankjes. Een ideale plek om dit fijne plan ten uitvoer te brengen is de buurt rondom het centrale plein Puerta del Sol. Hier banjert u van tapasbar naar knusse kroeg en van zwoel terras naar gezellig restaurant. Wie graag wil kennismaken met Madrileense hipsters kan op stap gaan in de buurt Malasaña. Ook hier zitten de leukste uitgaansgelegenheden gebroederlijk naast elkaar in de smalle straten.

Laat u bij het uitgaan in Madrid leiden door uw intuïtie of volg een groep jonge Spanjaarden en u komt zeker voor aangename verrassingen te staan. Zin om los te gaan op de dansvloer? Geen probleem! Madrid heeft een zeer rijk aanbod op het gebied van clubs.

Madrid, Terrasje uitgaan Madrid

Uitgaan

No text

Bodegato

Bodegato is synoniem voor ongecompliceerd genieten van een avondje uit in Madrid. Onder het genot van een drankje en een lekkere mix van tachtigerjarenmuziek.

Lees meer

Casa de America

In dit fraaie filmhuis ziet u ziet u Latijns-Amerikaanse films die geschiedenis hebben geschreven. In een bijzondere entourage met een mooie tuin en goed restaurant op het terras.

Lees meer

Circulo de Bellas Artes

Sfeervol kunstenaarscafé in Jugendstil. Hier worden regelmatig lezingen en tentoonstellingen gehouden.

Lees meer

Del Diego

Bij Del Diego mogen ze graag een goede cocktail bereiden. Het lijkt zo makkelijk, het gegoochel met de flessen, maar ga er maar aan staan. En dat doen de bartenders dan ook met verve.

Lees meer

El Parnasillo

Gezellig café waarbij het qua inrichting net lijkt of je bij je grootmoeder op visite gaat: apart door de grote diversiteit aan meubels, tekeningen etc. U kunt hier rustig bijkomen onder het genot van een heerlijke cocktail of een likeurtje.

Lees meer

Galileo Galilei

Bij Galileo Galilei staat er elke avond entertainment op het programma in de vorm van kleinkunst, dans of live muziek. Intiem en cozy, en lekker helemaal Spaans.

Lees meer

Pacha

Pacha, wie heeft er niet van gehoord in Madrid. Zelf zoeken hoeft niet, vraag iedere willekeurige Madrileen de weg naar deze populairste club van de stad.

Lees meer

Palacio de Gaviria

Palacio de Gaviria is het prototype van een dansclub-plus. Nooit te druk want heerlijk ruim, kan iedereen die lekker los wil er uit de voeten.

Lees meer

Teatro de la Comedia

Hier wordt de Gouden eeuw weer tot leven gebracht. Voor liefhebbers van de klassiekers als Cervantes en Spaanse literatuur.

Lees meer