Wat is hot in Reykjavik?

Pak uw degelijke wandelschoenen in, maar vergeet zeker de hippe lakmuiltjes niet. Want wie naar Reykjavik gaat, de stad van de warmwaterlagunes en het wilde nachtleven, schakelt steeds tussen verrassende uitersten.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Dat IJsland bekendstaat om het natuurschoon en de excursies naar het noorderlicht, wil niet zeggen dat u niet fantastisch kunt uitgaan in Reykjavik. Integendeel zelfs, want de stad is echt één grote hotspot. Ga maar eens de dansvloer op bij Austur, de club waar iedereen het over heeft. “Dress sharp” is de boodschap hier. U kijkt er met een cocktail in de hand de hele avond uw ogen uit. Hotel Island is een andere interessante naam, dit is de grootste discotheek van Reykjavik.

Op het gebied van muziek heeft IJsland een reputatie hoog te houden. U moet dan ook zeker gaan genieten van de optredens van live bands tijdens het uitgaan in Reykjavik. Spoedt u naar Café Rosenberg, of naar het bekende en zeer geliefde Hard Rock Café.

Reykjavik

Uitgaan

Austur

“Dress sharp” en stort u in het IJslandse nachtleven bij Club Austur. Volg het ritme van de DJ’s en het komt helemaal goed vanavond!

Lees meer

Café Rosenberg

Ga naar Café Rosenberg voor het authentieke IJslandgevoel tijdens uw avond uit. Hier is het knus genieten van jazz en andere livemuziek, ondertussen genietend van een hapje en een slokje.

Lees meer

Hard Rock Café

Hard Rock Café heeft een uit de kluiten gewassen restaurantgedeelte en dat is goed voor de lekkere trek, maar in het weekend gaan de stoelen aan de kant en staan er live bands op het podium.

Lees meer

Hotel Island

De grootste discotheek van Reykjavik. In deze discotheek kunnen zo’n 2300 feestgangers.

Lees meer

Kaffibarinn

Wie doordeweeks zin heeft om te dansen, kan los op de vloer bij Kaffibarinn. Wees niet bang voor een paar druppels drank op uw hemd, want duwen en trekken hoort bij het IJslandse nachtleven.

Lees meer

Nasa

Wilt u swingen tot in de late uurtjes? Deze club maakt het u zeker mogelijk. Een van de populairste uitgaansgelegenheden van Reykjavik.

Lees meer

Olstofa Kormaks & Skjaldar

De bar Olstofa Kormaks & Skjaldar schenkt zijn eigen kwaliteitsbier. Kom hier lekker een boom opzetten met de locals, of om IJslandse beroemdheden te spotten.

Lees meer