Wat is hot in Reykjavik?

Pak uw degelijke wandelschoenen in, maar vergeet zeker de hippe lakmuiltjes niet. Want wie naar Reykjavik gaat, beleeft een stedentrip van warmwaterlagunes en het wilde nachtleven en schakelt steeds tussen verrassende uitersten.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Iedereen die van hip en eigentijds houdt, zal genieten van winkelen in Reykjavik. De IJslanders zijn goed op de hoogte van de laatste mode, sterker nog, ze zijn behoorlijke trendsetters. Kijk maar eens om u heen naar al die modieus geklede mensen. In de boetiekjes in en om de populaire winkelstraat Laugarvegur komt u een heleboel lokaal design tegen waar u moeilijk nee tegen kunt zeggen. En Kringlan, het grote winkelcentrum dat elke IJslander kent als zijn broekzak, heeft al net zo’n verleidelijk aanbod.

De knusse overdekte rommelmarkt Kolaportid, aan de haven, is een van de meest gewilde plekken als het gaat om winkelen in Reykjavik. Zou het komen door de goede kwaliteit van de tweedehands spullen, of eerder door de aantrekkelijke prijskartonnetjes? Heeft u niets met winkelen? Bezoek dan de vele bezienswaardigheden in Reykjavik.

Reykjavik

Nog meer winkelen