Plan uw trip naar ReykjavikWat is hot in Reykjavik?

Reykjavik, de stad van de lagune's en het noorderlicht, is een uitdaging voor iedereen die eens een compleet andere stedentrip wil boeken.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Naast de vele winkels in Reykjavik vindt u ook veel modeontwerpers met kleine winkeltjes die hun ontwerpen daar ook direct verkopen. In Reykjavik vindt u verschillende straten waar veel leuke winkels zijn. Laugarvegur is zo'n straat. In en rondom deze winkelstraat vindt u de meeste winkels. In deze straat zitten ook veel modeontwerpers met kleine winkeltjes. Het is een leuke bezigheid om in deze kleine winkeltjes een kijkje te nemen. Voordeel van deze kledingwinkeltjes is dat de kleren die u koopt ook echt uniek zijn. Bent u meer van de souvenirs en de wol dan is het gebied rond Austurstraeti en Hafnarstraeti aan te raden. Naast deze straten kunt u ook naar het Kringlan winkelcentrum gaan. Waar wacht u nog op: shop till you drop...

Reykjavik, Reykjavik hoofdstraat

Reykjavik, de stad van de lagune's en het noorderlicht, is een uitdaging voor iedereen die eens een compleet andere stedentrip wil boeken.

Winkelen

Kringlan

IJslands grootste winkelcentrum met totaal ca. 60.000 m² aan vloeroppervlakte. In totaal herbergt Kringlan ongeveer 90 winkels. Naast de winkels vindt u hier diverse restaurantjes en barretjes, waaronder het Hard Rock Café..

Lees meer