Bekijk alle hotels

Bars

Gezellige barretjes vindt u her en der verspreid over Rome. De keus is enorm, dus het devies is: kies wat bij u past! Hier vindt u alvast de selectie wat óns betreft.

Brancaleone
Brancaleone is een compleet uitgaanscentrum waar alles te vinden is. Het is gelegen in een noordelijke buitenwijk van Rome, waardoor er weinig toeristen te vinden zijn. Live-optredens, een dansvloer, DJ's, een café en zelfs een bioscoop. Er is voor elk wat wils in deze populaire tent en de drankjes zijn ook nog redelijk geprijsd.
Waar: Via Levanna 11, Monte Sacro
Metro: Conca D'Oro

Open Bar Ostia
Bij mooi weer is er in Ostia een openlucht-loungebar annex discotheek, erg populair bij de lokale bevolking. Geniet van een drankje op de loungebanken en dans tot zonsopkomst.
Waar: Lungomare Lutazio Catulo 6, Ostia

Casa del Jazz
Casa del Jazz is een gezellige jazzclub, gestationeerd in een mooi oud gebouw. Er treden veel bekende artiesten op. Kijk voor het programma van tevoren op de website en geniet optimaal van uw stedentrip in Rome door een topavond te beleven bij Casa del Jazz.
Waar: Viale di porta ardeatina 55, Piramide
Metro: Piramide

Fluid
Deze prachtig ingerichte bar is de ideale locatie om een lange dag in Rome passend af te sluiten. Fluid heeft een royale sortering heerlijke cocktails en wijnen. Er wordt lounge-, house- en jazzmuziek gedraaid.
Waar: Via del Governo Vecchio 46-47, Centro Storico

Jackie O'
Jackie O' is een populair uitgaanscentrum met een traditionele pianobar waar u gezellig van een drankje kunt genieten. Op de eerste etage is een discotheek voor mensen die helemaal uit hun dak willen gaan.
Waar: Via Boncompagni 11, Centro Storico
Metro: Barberini

The Drunken Ship
The Drunken ship is een echte Amerikaanse bar. Er wordt hier voornamelijk bier gedronken en nog voordelig ook. Studenten krijgen korting en elke dag is het van 17.00 tot 21.00 uur Happy Hour met extra goedkope hapjes en drankjes. De hoeveelheden zijn op z'n Amerikaans, groot dus...
Waar: Campo de Fiori 20-21, Centro Storico

Scholars Lounge
Een Ierse Pub met Britse bediening en Italiaans keukenpersoneel. Erg gezellig, snelle bediening en lekker eten. Bovendien een zeer groot aantal bieren van de tap. Ideaal om 's avonds een voetbalwedstrijd te kijken op de grote schermen onder het genot van een drankje.
Waar: Via del Plebiscito 101, Centro Storico
Metro: Cavour/Colosseo
Bekijk alle hotels in Rome