Discotheken/Clubs

Swingen tot in de late, of liever gezegd vroege uurtjes doen feestvierders in een van de volgende discotheken. Wel eerst zien binnen te komen: het deurbeleid is behoorlijk streng.

Micca Club
In Micca Club is van alles te doen. Het is een cultureel centrum met theater, kunstgalerie en discotheek in één. Micca heeft een grote bar met een enorme variëteit aan cocktails. Ook is er een loungebar, waar men in een relaxte sfeer van de avond kan genieten. Er is voor iedereen wat te doen.
Waar: Via Pietro Micca 7, Termini

La Maison
Zorg dat u goed gekleed bent als u in La Maison de avond wilt doorbrengen... Er komen regelmatig beroemdheden over de vloer om op te treden of gewoon om feest te vieren. De club beschikt over een grote bar waar naast drankjes ook lekkere hapjes gehaald kunnen worden. De muziek is overwegend hiphop en R&B.
Waar: Vicolo dei Granari 3, Centro Storico

Gilda Bar
Gilda Bar is een hippe dance-club waar ook regelmatig bekende Italianen uitgaan. Er is een grote dansvloer, een loungeruimte en natuurlijk een prima bar. De muziekstijlen zijn hiphop en house. Drink eerst een heerlijke cocktail en waag vervolgens een dansje.
Waar: Via Mario de'Fiori 97, Barberini

Boeme
Zien en gezien worden is het motto bij deze grote populaire discotheek. Bekende DJ's als Gigi D'Agostino draaien house en techno waarop feestbeesten helemaal los kunnen gaan. Om even bij te komen is er een loungeroom. Hier kan in een relaxte sfeer van een drankje worden genoten.
Waar: Via Velletri 13, Piazza Fiume
Entree: €15,- (prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)

Caruso
In deze Zuid-Amerikaanse club zijn bijna dagelijks live-optredens. Kom in een zomerse stemming met de warme salsaklanken in Caruso. Voor de liefhebber is er ook hiphop.
Waar: Via di Monte Testaccio, Testaccio
Entree €8,- (prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)

Akab
Akab is een bekende discotheek in Rome. Er draaien vaak veelgevraagde DJ's en er is ook regelmatig live muziek. De inrichting is modern, de muziekstijl is per avond verschillend en dat maakt de discotheek zo populair. Alle ingrediënten voor een swingende avond zijn hier aanwezig.
Waar: Via di Monte Testaccio 69, Testaccio