Wat is hot in Rome?

Rome heeft weliswaar een oud decor, maar het is één van de meest trendy en veelzijdige Italiaanse steden die er zijn. Ontdek tijdens deze stedentrip ook de andere kant van Rome!

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis ontvangt u een voucher voor een glas wijn en Italiaanse snack in de My Ale Wine en Beer bar.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in Rome kan op legio manieren. Wie ook maar een beetje van klassiek houdt, zorgt dat hij in elk geval een avondje opera op de bucketlist zet. Italië is immers de bakermat van de opera, de teksten van oude Griekse tragedies werden hier voor het eerst in de geschiedenis op muziek gezet. Maar ook voor jong en hip publiek is er in Rome genoeg te doen als de avond valt. In het oude centrum en in de uitgaanswijk Trastevere staan de deuren van barretjes en clubs tot laat wijd open en de Italianen trippelen vrolijk babbelend van de ene tent naar de andere. De avonden zijn zoel en er wordt overal op straat gekletst, gedronken en geflirt. Neem maar een kijkje bij de Spaanse Trappen, dan weet u hoe uitgaan in Rome precies in z’n werk gaat! Overigens zijn deze trappel alleen al vanwege het uitzicht een bezoekje waard.

Rome, Trastevere Rome

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Rome