Wat is hot in Rome?

Rome heeft weliswaar een oud decor, maar het is één van de meest trendy en veelzijdige Italiaanse steden die er zijn. Ontdek tijdens deze stedentrip ook de andere kant van Rome!

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis ontvangt u een voucher voor een glas wijn en Italiaanse snack in de My Ale Wine en Beer bar.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Winkelen in Rome, het is naast het bezoeken van bezienswaardigheden een heerlijkheid. Italië wordt geroemd om zijn modebewustzijn en in de hoofdstad staat alles in het teken van shoppen. Tegen een decor van antieke tempels en oeroude poorten en pleinen vergaapt u zich aan moderne winkels. Wie straks in de laatste mode gekleed weer op het vliegtuig naar huis wil stappen, brengt een bezoek aan de Via Cola di Rienzo, dé winkelstraat van Rome. Natuurlijk mag u ook naar Via dei Condotti, waar exclusief design in de etalages prijkt, maar daar hangt wel het spreekwoordelijke prijskaartje aan. Wilt u winkelen in Rome met een meer bescheiden budget? Ga dan op een draf langs de grote warenhuizen, of sla af naar de sympathieke winkelstraat Via del Corso. Let op, u bent niet de enige die op dit fantastische idee kwam.

Rome, Winkelen Rome hoedjes

Nog meer winkelen

Top 5 Rome