Wat is hot in Rome?

Rome heeft weliswaar een oud decor, maar het is één van de meest trendy en veelzijdige Italiaanse steden die er zijn. Ontdek tijdens deze stedentrip ook de andere kant van Rome!

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis ontvangt u een voucher voor een glas wijn en Italiaanse snack in de My Ale Wine en Beer bar.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Eten en drinken, in Rome draait het er de hele dag om. De Italianen vinden de inwendige mens belangrijk en ze houden van lekker lang tafelen. Vooral rond het middaguur, maar ook tot laat op de avond, zitten de Romeinen met familie en vrienden aan de dis. Ze gaan graag uit eten en de restaurants zitten gezellig vol. Over de hele stad verspreid vindt u ze dan ook in soorten en maten. Natuurlijk proeft u eens een Italiaanse pizza en bestelt u minstens een keer een bord pasta. Echt helemaal op zijn Italiaans uit eten en drinken in Rome? Neem dan uitgebreid de tijd. Begin met antipasti - smakelijke kleine gerechtjes -, gevolgd door meerdere gerechten, en eindig met een kaasplankje en een dessert. Blus af met een stevige espresso en zet uw tocht langs de mooiste bezienswaardigheden voort.

Rome

Nog meer inspiratie voor eten en drinken

Top 5 Rome