Wat is hot in Sevilla?

Sevilla is in de loop der tijd een moderne stad geworden, maar alles ademt nog een rijk historisch en cultureel verleden. Laat haar niet langer wachten, deze Spaanse schoonheid, en kom met volle teugen van haar genieten! Maak er een geweldige stedentrip van!

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Sevilla

Eten en drinken

Bar Estrella

De beste tapas worden in Sevilla geserveerd in de meest onopvallende barretjes. Bar Estrella is zo’n adresje, de tapas die ze hier opdienen zijn om van te watertanden.

Lees meer

Bodegas Santa Cruz

Excellente tapas eet u bij Bodegas Santa Cruz. Degene die hier zijn tanden in de hapjes zet, heeft zijn favoriete tentje voorgoed gevonden.

Lees meer

KingDo lite

Voor de betere Aziatische keuken moet u in Sevilla bij KingDo lite zijn. Wie even genoeg heeft van tapas en zin heeft in iets anders, wordt hier op zijn wenken bediend.

Lees meer

La Raza

Wie gaat zitten op het terras van restaurant La Raza, wil voorlopig niet meer weg. De groene omgeving, de gezellige sfeer en de heerlijke regionale gerechten zijn té verleidelijk.

Lees meer

Taberna del Alarbardero

Uit eten gaan bij Taberna del Alarbardero doet u niet op een koopje, maar u heeft wel een topavond. Dit restaurant hoort bij de hotelschool en u wordt er met alle egards behandeld.

Lees meer