Wat is hot in Sevilla?

Sevilla is in de loop der tijd een moderne stad geworden, maar alles ademt nog een rijk historisch en cultureel verleden. Laat haar niet langer wachten, deze Spaanse schoonheid, en kom met volle teugen van haar genieten! Maak er een geweldige stedentrip van!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Sevilla ontdekken tot in de vroege uurtjes? Het uitgaansleven speelt zich in de zomermaanden vooral op straat af. De nachten zijn zwoel en u kunt tot laat in uw korte broek op het terras zitten. Begin de avond gezellig met “tapas en copas”, een hapje en een drankje, en laat u daarna verrassen door wat de nacht brengt. Of help het lot een handje en ga naar de Calle Betis, dé uitgaansboulevard van Sevilla. Deze populaire laan loopt langs de linkeroever van de rivier en er zijn talloze uitgaansgelegenheden te vinden. Schuim de barretjes en cafés af, gooi de remmen los op de dansvloer of ga lekker loungen, bijvoorbeeld bij Club Puerto de Cuba.
Wist u dat Andalusië de bakermat is van de wereldberoemde flamenco? In Sevilla struikelt u dan ook over de flamencobarretjes, waar zigeunerorkesten en dansers u meeslepen op het ritme van deze warmbloedige volksmuziek. Ga het liefst naar Triana. In deze wijk, die zo rijk is aan geschiedenis, hangt nog de sfeer van de authentieke flamenco. Duik hier om het even welk tentje in en u bent verzekerd van een avond die u nog lang zal heugen. Trouwens, ook in het centrum van de stad hoeft u zich niet te vervelen. Hier is het de hele nacht gezellig druk en kunt u overal terecht voor een glas, een dans, een goed gesprek. Vooral het gebied rond de El Salvadorkerk is een bekende hotspot in Sevilla.

Sevilla

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Sevilla