; Uitgaan Valencia - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Valencia


Wat is hot in Valencia?

Valencia is zoals Barcelona ook ooit was, zegt men wel eens. De haven, de ligging aan zee, cultuur en gezelligheid. Valencia heeft de toekomst, dat is zeker!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Hyperhip uitgaan in Valencia, dat doet u in de wijk El Carmen. In clubs en bars wordt knalhard gefeest, de nieuwste beats liggen er op de draaitafels en de dansvloeren kraken in hun voegen. Het is een genot om de temperamentvolle Spanjaarden tijdens hun stapavond te observeren, nóg leuker is het om zonder schroom met ze mee te doen. Voelt u zich toch een beetje opgelaten tussen al die hotties? Ga dan eens neuzen in de wijk Canovas. Hier gaat het er allemaal wat gemoedelijker aan toe en hoeft u er niet op uw paasbest bij te lopen, ook beginnen de feestjes er wat vroeger op de avond. Wie van klassiek houdt en wil uitgaan in Valencia, boekt een avondje Palau de la Música. Hier staan klassieke muziek en traditionele Spaanse dans op het program.

Valencia

Uitgaan

Beach Area Nightlife

Laat u voor een swingende Spaanse nacht meeslepen naar de clubs in de Beach Area Nightlife aan zee. Bij mooi weer lekker buiten, bij minder weer ook steengoed binnen.

Lees meer

Bolsería

Bolsería is een van de meestbezochte nachtclubs in het hart van Valencia. Voor een avondje lekker uit de bol gaan is Bolsería het aangewezen oord.

Lees meer

Canovas

Canovas, een uitgaansgebied zonder opsmuk maar met des te meer mogelijkheden voor een lekker feestje. Hier, ten zuiden van het oude centrum, voelt iederéén zich thuis.

Lees meer

El Carmen

In deze buurt moet u geweest zijn als u het Valenciaanse nachtleven gezien en beleefd wilt hebben. El Carmen ligt nabij het oude stadscentrum en er zijn allerlei soorten bars, muzieksoorten en mensen.

Lees meer

Fallas

Fallas, het stadsfeest dat bol staat van religieuze, magische en historische elementen, vraagt echt om een stedentrip naar Valencia in de maand maart. Boeken kan nu!

Lees meer

Palau de la Música

Het Palau de la Música moet u gezien hebben als u in Valencia bent. Overdag, als het zonnetje er mooi op schijnt, maar zeker ook ’s avonds, als er van alles te doen is op cultureel gebied.

Lees meer

Paseo de la Alameda

Paseo de la Alameda is een gezellige, hippe buurt waar alles ’s avonds bruist van energie. Hier leeft het moderne Spanje zich helemaal uit!

Lees meer