Uitgaan in Valencia is feest!

Uitgaan in Valencia? Dat betekent de bloemen buitenzetten in de dynamische wijk El Carmen. En ’s zomers kunt u ook aan het strand tot diep in de nacht drinken en dansen.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis naar Valencia ontvangt u een voucher voor een gratis Horchata met farton!

Op stap in vrolijk Valencia

Er wordt gefluisterd dat uitgaan in Valencia nog leuker is dan in Barcelona of Madrid. Eén ding is zeker: in de avonduren is de stad geweldig. Laat de indrukken van de dag dus maar even voor wat ze zijn en geniet van lekker eten, drinken en dansen. Denk er wel aan: het stappen komt in Valencia laat op de avond op gang. De meeste Spanjaarden zijn pas na twaalven in de stemming voor het echte werk, want ze willen eerst nog uitgebreid aan tafel. Dat geeft u ook de tijd om op uw gemak een bodempje te leggen. Ga tapas eten op een zwoel terras, of gloedvol dineren bij een gegoed restaurant. De rest van de avond wijst alles zich vanzelf.

Paasbest of vakantieklof?

Hyperhip stappen in Valencia, het kan allemaal gewoon in het centrum. De wijk El Carmen is de absolute hotspot. Zwalk hier in gezelschap van temperamentvolle Spanjaarden over de boulevard Calle Caballeros. Zak af naar de zijstraten en ontdek spannende pubs en clubs. Op Plaza del Tossal kletst en lacht het hippe, goedgeklede publiek de hele nacht door. Heeft u geen zin om er op uw paasbest bij te lopen en wilt u gewoon in uw vakantiekloffie op het terras kunnen zitten? Ga dan naar de gemoedelijke wijk Canovas, op een steenworp van het oude centrum. De sfeer is relaxed en de feestjes beginnen er vroeger op de avond. Ook in het naburige Ruzafa, in L’Eixample, kunt u ontspannen op stap.

Voeten in het zand, cocktail in de hand

In de warme zomermaanden uitgaan in Valencia? Profiteer dan tot laat in de nacht van zee en zand. Ten noorden van de haven is het strand goed voor de beste beachparty’s. Vraag aan de jonge garde waar het vanavond gezellig is en trek uw schoenen maar alvast uit. Heel populair is de Marina Beach Club, een paradijsje met zwembad, waar iedere avond feestjes gebouwd worden. Zin in een vers visje voordat u de remmen losgooit? Dan kunt u terecht bij leuke restaurantjes in de kustwijk El Cabanyal.

Valencia

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 Valencia