; Winkelen Valencia - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Valencia


Wat is hot in Valencia?

Valencia is zoals Barcelona ook ooit was, zegt men wel eens. De haven, de ligging aan zee, cultuur en gezelligheid. Valencia heeft de toekomst, dat is zeker!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Vergeet het shoppen in de Hollandse druilregen en schaf die nieuwe outfit liever aan tijdens uw stedentrip, want het is heerlijk om te winkelen in Valencia. Zonnige sfeer, leuke winkels en zeeën van tijd, wat wil een mens meer? Neem een paar uur vrijaf van het sightseeën en dwaal op uw dooie akkertje door de stad. Bekende merken als Zara en Bershka komen van Spaanse bodem en u vindt ze aan de bekendste winkelstraat, de Calle Colon. Ook staat u hier oog in oog met een aantal grote warenhuizen. Ga voor nog veel meer shopgenot naar de wijk El Carmen, waar u van het ene vrolijke boetiekje het andere kneuterige Spaanse winkeltje binnenloopt. Denk als u gaat winkelen in Valencia wel aan de geliefde siësta: veel zaken zijn tussen 14.00 en 17.00 uur gesloten.

Valencia

Winkelen

Calle Colón

Calle Colon, de langste en bekendste winkelstraat van Valencia, met voor ieder wat wils qua aanbod. Trek er maar flink wat uurtjes voor uit.

Lees meer

El Carmen

Wat is het heerlijk dwalen door de wijk El Carmen, van winkeltje naar boetiek, van vintage naar souvenir. Houdt maar wat plek over in de koffer als u naar Valencia gaat…

Lees meer

El Ensanche

El Ensanche, de winkelwijk bij uitstek, biedt van mode tot wonen en van vintage tot peperduur. Op naar El Ensanche dus voor die leuke Spaanse spullen!

Lees meer

Winkelcentra in Valencia

Tip voor een regenachtige dag: ga naar een van de winkelcentra in Valencia. Het is er urenlang dwalen en niet eens zo veel betalen. Heerlijk toch?

Lees meer