Onze hotels in Wenen

Verfijn uw wensen voor Wenen

€225,-
€718,-
1
10
Verwijder filters

21 hotels gevonden in Wenen

Wenen biedt een ruim aanbod aan hotels

Bent u iemand die geniet van chique en klassiek? Dan voelt u zich als een vis in het water in Wenen. De prachtige hoofdstad van Oostenrijk is een en al pracht en praal. Keizers en keizerinnen hebben hier in hun glorietijd in ratelende rijtuigen door de straten gereden. Wilt u in dit spoor treden? Dat kan letterlijk, door een stadsritje per koets te boeken. Maar eerst even iets anders. Want uw reis start met het reserveren van een heerlijk bed in een van de hotels in Wenen. De keuze is groot en divers.

Hotels in Wenen centrum

Er zijn mensen die meteen als ze de deur van hun accommodatie uitlopen willen beginnen met het grote genieten. Als u zich aangesproken voelt, boek dan een van de hotels in het centrum. Van daaruit kuiert u ontspannen naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Wenen, zoals de Stephansdom en de Hofburg. Ook voor wie graag uitgebreid wil winkelen, is zo’n logement in de binnenstad de beste keuze. Vanuit populaire winkelstraten als de Kärtner Strasse en de Mariahilfer Strasse bent u zó weer ‘thuis’ met uw volle tassen.

Hotels bij bezienswaardigheden en musea

Wie naar Wenen gaat, heeft een bezoek aan Schloss Schönbrunn meestal hoog op de verlanglijst staan. Keizer Frans Jozef en zijn Sisi hebben heel wat keren gearmd gewandeld door de gangen van dit magistrale paleis. Mozart gaf er als kleine jongen zijn eerste concert. Wat u moet weten: Schloss Schönbrunn ligt een stuk van het centrum. Een slaapplek reserveren in het zuidwesten van de stad is een slim idee als u vooral komt om dit slot te bekijken. Bent u met name geïnteresseerd in museumbezoek? Dan raden we u aan te overnachten in de buurt van het MuseumsQuartier, direct ten westen van de binnenstad.

Overnachten in alle luxe

Het sprookjesachtige, rijke karakter van de Oostenrijkse hoofdstad vertaalt zich in het grote aantal luxe hotels in Wenen. Zij bevinden zich vooral rondom het centrum. Ze hebben een idyllische uitstraling en een uitmuntende service. Na een dag lang sightseeën kunt u relaxen in de sauna, of u laten vertroetelen door een masseur of beautyspecialist. En heel chique dineren, zonder ook nog maar een stap buiten de deur te hoeven zetten. Wilt u op onze website enkel de luxe hotels bekijken? Klik bovenaan deze pagina op de blauwe button ‘Meer filters’. Vervolgens kunt u de sterrenclassificatie handmatig aanpassen.

Budget hotels in Wenen

Likt u uw vingers al af bij het denken aan smakelijke Weense gebakjes? En heeft u besloten uzelf eens goed te gaan verwennen tijdens uw stedentrip? Dan wilt u misschien juist wat minder betalen voor de overnachtingen en heeft u genoeg aan een fris bed en schoon sanitair. Voor low budgetopties moet u uiteraard niet bij de duurdere hotels in Wenen centrum zijn, maar wat breder kijken. U kunt op onze website zelf instellen hoeveel u wilt uitgeven aan hotel plus vlucht, door bovenaan deze pagina op ‘Meer filters’ te klikken. Pas de pakketprijs aan naar wens.

Complete reis via Stedentrips.nl

Wilt u uw stedentrip gaan organiseren? Bekijk welke accommodaties wij aanbevelen. Ook ziet u wat ons meest interessante aanbod is, inclusief reis. Doordat onze agenten goede deals sluiten met hotels in Wenen, kunnen we deze aanbiedingen scherp geprijsd houden. Een voordeel is ook dat u bij ons met één druk op de knop handige extra’s bijboekt. Denk aan tours, Hop on Hop off-tickets, museumkaartjes, etc. Veel voorpret gewenst!