Wat is hot in Antwerpen?

Antwerpen is voor ons Nederlanders erg aantrekkelijk! Stad aan de Schelde, gezellige cafeetjes, Vlaamse frieten, de Groenplaats en vooral: dichtbij!

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Geniet na een dag shoppen en dineren nog van het bruisende nachtleven van Antwerpen. In Antwerpen bent u verzekerd van een bruisende avond uit. De keuze uit vertier is enorm. Zo zijn er diverse clubs en discotheken. Aan de Groenplaats, Handschoenmarkt en de grote markt vindt u diverse kroegen en terrassen. Voor de filmliefhebbers is er bioscopencomplex Metropolis of het aan de Keyserlei gelegen complex UGC. Ook de liefhebbers van theater kunnen uitstekend terecht in Antwerpen. Op de Arenbergstraat vindt u bijvoorbeeld de Arenbergschouwburg en het Echt Antwaarps Teater.

Antwerpen

Uitgaan

Bars en kroegen in Antwerpen

Antwerpen telt meer dan 1800 cafés in alle soorten. De meeste cafés tappen meerdere biersoorten van het vat en bieden daarnaast een uitgebreide keuze bijzondere bieren op de fles.

Lees meer

Bioscoopcomplex Metropolis

Bekend bisocoopcomplex aan de ring van Antwerpen. Dit bekende bioscoopcomplex heeft maar liefst 24 zalen en een ruim aanbod van de nieuwste films.

Lees meer

Clubs in Antwerpen

Antwerpen heeft diverse hippe en gezellige uitgaansgelegenheden en heeft een rijk aanbod aan clubs. Bekende namen in het nachtleven van Antwerpen zijn: Club Industria (Indiëstraat 10), Publik (Lange Brilstraat 12), Café D'Anvers (Verversrui 15), De Kaaiman (Napelsstraat 57) en Den Aalmoezen (Aalmoezenierstraat 46/4).

Lees meer

Theaters in Antwerpen

In Vlaanderen is Antwerpen de stad met de meeste theaters en schouwburgzalen. Via de Dienst voor Toerisme (gevestigd aan de Grote Markt 13) is een actueel overzicht van voorstellingen te verkrijgen.

Lees meer