Wat is hot in Berlijn?

Berlijn, een stad met een beladen geschiedenis en een enorme aantrekkingskracht! Een stedentrip met een boeiende mix van statige gebouwen en ultramoderne architectuur.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een trein-of vliegreis naar Berlijn ontvangt u een voucher voor een gratis Currywurst met broodje en drankje bij Curry Wolf.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Eten en drinken in Berlijn is een lust, net als in iedere zichzelf respecterende hoofdstad. De hele wereldkeuken is er vertegenwoordigd en als gevolg van de vele buitenlandse invloeden zit er op iedere straathoek wel een exotisch restaurantje. U kunt terecht voor pizza, uitgebreid naar de Japanner, lekker aanschuiven bij de Chinees of uzelf verwennen met een burger en frites. Een van de meest populaire gerechten is Döner kebab en dat heeft Berlijn te danken aan de vele Turkse immigranten. Ook als u wilt genieten van een traditionele Duitse maaltijd, zoals Currywurst of Bouletten, hoeft u niet ver te zoeken. De prijs-kwaliteitverhouding van het eten en drinken in Berlijn is gunstig, zeker als u even het centrum uitloopt en de gezellige achterafstraatjes opzoekt. Overigens zijn deze straatjes alleen al een bezienswaardigheid op zich!

Berlijn

Nog meer inspiratie voor eten en drinken

Top 5 Berlijn