Wat is hot in Berlijn?

Berlijn, een stad met een beladen geschiedenis en een enorme aantrekkingskracht! Een stedentrip met een boeiende mix van statige gebouwen en ultramoderne architectuur.

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een trein-of vliegreis naar Berlijn ontvangt u een voucher voor een gratis Currywurst met broodje en drankje bij Curry Wolf.

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Winkelen in Berlijn heeft nog steeds een speciaal tintje. Ten tijde van de Koude Oorlog was het contrast immers enorm: waar in heel Oost-Duitsland alle verwijzingen naar het kapitalisme waren verdwenen, schitterde het stukje West-Berlijn als symbool van de vrijheid. Het warenhuis KaDeWe, Kaufhaus des Westens, gaf hierbij de toon aan en het is nu nog steeds een lust er rond te lopen en inkopen te doen. Ook bij de andere warenhuizen in Berlijn, zoals bij Potsdamer Platz Arkaden, Alexa en de Duitse vestiging van Galeries Lafayette, is het smullen geblazen voor liefhebbers van shoppen en bezienswaardigheden. En als u gaat winkelen in Berlijn slaat u zeker de Kurfürstendamm niet over. Deze brede laan is de thuishaven van ketens als H&M, Zara en Mango en in de straten eromheen zitten veel bijzondere boetiekjes.

Berlijn

Nog meer winkelen

Top 5 Berlijn