Bekijk alle hotels

Kerstmarkt in Berlijn

De aanloop naar kerst is ieder jaar weer een gezellige tijd. U weet vast dat u nergens anders zo goed kunt genieten van de kerstmarkt als in Duitsland? Ook in Berlijn is er op dit gebied een heleboel te beleven. Zet die kerstmuts op en kom naar een van de volgende kerstmarkten.

Weihnachtszauber
Iedere decembermaand is het prijs en komen er meer dan een half miljoen mensen af op deze fameuze kerstmarkt op de Gendarmenmarkt. In de sprookjesachtige sfeer van het oude plein misstaan de enorme kerstboom en de sfeervol verlichte kraampjes zeker niet. U vindt er vele bijzondere standjes met ambachtelijk gemaakte spullen en u geniet er van straattheater.
Adres: Leipziger Strasse 65
Metro: Stadtmitte
Open: Dagelijks 11.00-22.00 uur
Prijzen: €1,- (doordeweeks gratis tussen 11.00-14.00 uur)

Berliner Weihnachtszeit
Op en nabij het Alexanderplatz vermaakt u zich op de Berliner Weihnachtszeit-kerstmarkt. Dit is een van de oudste kerstmarkten van Berlijn en naast kraampjes kijken en snuisterijen kopen kunt u er terecht om te schaatsen of voor een rondje reuzenrad.
Adres: Vor dem Roten Rathaus
Metro: Alexanderplatz
Open: Dagelijks 12.00 – 22.00 uur
Prijzen: Gratis

Winterwelt am Potsdamer Platz
Op het Potsdamer Platz vindt u deze knusse kerstmarkt, die jaarlijks goed is voor meer dan twee miljoen bezoekers. Snuffel hier gezellig tussen de kraampjes en verwarm uzelf met een glaasje glühwein. Vinden de kinderen het tijd worden voor wat actie? Op deze kerstmarkt kunnen zij schaatsen of van een berg kunstsneeuw afglijden op een autoband.
Adres: Potsdamer Platz
Metro: Potsdamer Platz
Open: Dagelijks 10.00-22.00 uur, 24 dec 10.00-16.00 uur,
Prijzen: Gratis

(openingstijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)
Bekijk alle hotels in Berlijn