Markten

Beroemd zijn natuurlijk de grote Londense markten Portobello Road Market in Notting Hill, de oude markthallen van Old Spitafields Market en de populaire en zeer drukke markt in Covent Garden. U vindt het vast leuk om een kijkje te nemen op een van deze markten maar...ook voor wie even weg wil van de toeristische drukte en het echte authentieke Engeland wil proeven, zijn de mogelijkheden legio.

Merton Abbey Mills Market
U moet er even een stukje de stad voor uit, maar dan bent u ook echt weg uit de drukte. Op deze markt vindt u originele handgemaakte spullen, antiek en snuisterijen en sieraden. In de buurt is het sowieso goed winkelen.
Adres: Watermill Way
Metro: South Wimbledon
Openingstijden: za en zo 10.00-17.00 uur

Columbia Road market
Wie van bloemen en planten houdt, kan zijn hart ophalen op deze vrolijke Londense markt. Hier koopt u originele buiten-cadeautjes en handig tuingereedschap. Mooie bloemen en planten zijn er in overvloed.
Adres: Columbia Road
Metro: Hoxton
Openingstijden: zo 8.00-14.00 uur

Charing Cross Collectors' Fair
Op Charing Cross Collectors' Fair kunnen verzamelaars hun hart ophalen. Hier kunt u snuffelen tussen collecties oude munten en bankbiljetten, postzegels en andere verzamelingen. U kunt de markt het beste in de ochtenduren bezoeken.
Adres: Villiers Street
Metro: Embankment/Charing Cross
Openingstijden: za 8.00-16.00 uur

(openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen)