; Eten en drinken Riga - Stedentrips.nl
Plan uw stedentrip Riga


Wat is hot in Riga?

Een rijke historie, een knusse oude binnenstad rijk aan Art Nouveau architectuur en een lange muziektraditie. Dit is waar Riga zijn charme aan ontleent.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Buiten de deur eten hoeft u in Riga zeker niet te laten, de restaurants zijn goed te betalen. Zelfs de chiquere plekken hoeft u niet te vermijden vanwege de prijzen. In de restaurants heeft u keus uit verschillende internationale gerechten maar u kunt natuurlijk ook een keer iets typisch Lets proberen. De basis van deze keuken bestaat voornamelijk uit kaas, aardappel, varkensvlees, kool en room. Ook wordt er veel gerookte vis zoals paling en haring gegeten. Probeer tijdens het eten of in een bar eens de lokale borrel Balzam, een likeur gestookt met 21 kruiden. Als u na het eten nog wat wilt gaan drinken dan is de straat Kalku Iela een ideale plek. Hier vindt u veel leuke terrassen en cafés.

Riga

Eten en drinken

Vincents

Een van de beste restaurants in Riga Restaurant met een gezellig en modern interieur. In de keuken staat chefkok Martin Ritins, die wereldberoemd is in eigen land.

Lees meer

Zup Zup lounge

Letten zijn liefhebbers van soep en in dit restaurant vindt u dat terug. U kunt hier een keuze maken uit maar liefst 24 soorten soep.

Lees meer