Wat is hot in Riga?

Een rijke historie, een knusse oude binnenstad rijk aan Art Nouveau architectuur en een lange muziektraditie. Dit is waar Riga zijn charme aan ontleent.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Riga heeft een bruisend uitgaansleven wat doorgaat tot in de kleine uurtjes In het oude centrum barst het van de bars, cafés en nachtclubs. Als u 's nachts door de steegjes loopt zult u veel mensen tegenkomen die dansen en drinken op straat. Het feest gaat hier in ieder geval door tot in de kleine uurtjes, zeker in het weekend. Als u dol bent op opera dan is het zeker aan te raden om een bezoekje te brengen aan het Latvian Opera House. Voor het geld hoeft u het in ieder geval niet te laten, want de kaartjes zijn niet duur.

Riga

Uitgaan

Essentials

Populaire uitgaansgelegenheid. Er hangt een gezellig sfeer en vooral in het weekend is het er erg druk.

Lees meer

Latvian Opera

Het hele jaar door zijn er verschillende voorstelingen in de opera. Als u echt een liefhebber bent van opera is het aan te raden om in de maand juni naar Riga te komen.

Lees meer

Riga Balzam bar

De naam zegt het al, hier moet u zijn om het lokale drankje Balzam te drinken. .

Lees meer

Skyline Bar

De bar bevindt zich op de bovenste verdieping van het Latvija Hotel en is een leuke plek om de avond te beginnen. Even rustig wat drinken om u daarna vol overgave in het uitgaansleven van Riga te storten.

Lees meer