Wat is hot in Venetië?

We kunnen het niet anders formuleren: u móét naar Venetië! Om er uw hart te verliezen aan de zingende gondeliers, het glinsterende water dat overal is, de sublieme pleinen en palazzi, en de romantiek.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Venetië, Eten in Venetië

Eten en drinken

Al Teatro

Restaurant Al Teatro, recht tegenover theater La Fenice, richt zich op de klant die een avondje uit is. U krijgt snel uw bord, het eten smaakt prima en de prijzen zijn correct.

Lees meer

Antico Trattoria Poste Vecchie

Alle lekkerbekjes verzamelen, want vlakbij de vismarkt zit het oudste restaurant van Venetië, Antico Trattoria Poste Vecchie. Reserveert u nu alvast?

Lees meer

Caffé Florian

Het deftige Caffè Florian is de trots van de Venetiaanse gastronomie. Dit café-restaurant aan het San Marcoplein staat te boek als het oudste café ter wereld dat continu in bedrijf is gebleven.

Lees meer

Da Fiore

Restaurant Da Fiore heeft zijn Michelinster echt verdiend. Wat moeder Mara hier allemaal in de keuken in haar potten en pannen doet is geheim, maar dat ze kan toveren is zeker.

Lees meer

Frary’s

Vegetariërs zijn in Venetië al snel aangewezen op een pizza met tomatensaus, maar er zijn ook restaurants die echt vegetarisch kokkerellen. Frary’s geeft het goede voorbeeld.

Lees meer

Trattoria All' Antica Mola

Trattoria All' Antica Mola in de wijk Cannaregio is een juiste keuze als u zin heeft in een Italiaanse dis. U smult er van smakelijke visgerechten, maar ook de vleeseter is welkom.

Lees meer