Shoppen in New York

Dat er in "The Big Apple" eindeloos gewinkeld kan worden is natuurlijk voor niemand een verrassing. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het in New York. Of u nu duur wilt doen op Fifth Avenue, fancy spulletjes op de kop wilt tikken in The Village, in Soho de boetiekjes wilt afstruinen of naar de vlooienmarkt wilt: in New York kunt u alle kanten op. Warenhuizen vindt u er ook in overvloed. Zet bijvoorbeeld koers naar het modieuze Bloomingdale's of sla uw slag bij Macy's.

Gunstige wisselkoersen
Een voordeel van shoppen in New York is dat u bij het wisselen van uw euro's in dollars bijna altijd als winnaar uit de bus komt en de prijzen voor artikelen lager liggen dan in Nederland. Hierdoor wordt shoppen nog leuker! Vaak worden bijvoorbeeld Uggs en spullen van Victoria's Secret massaal door Nederlandse shop-toeristen ingeslagen vanwege de lagere prijzen.

De meeste winkels in New York zijn elke dag open, ook op zondag. Van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 20.00 uur.
(openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen)