Wat is hot in New York?

Stedentrip New York, the Big Apple, de stad van Frank Sinatra, van Ground Zero, van wolkenkrabbers in Manhattan, van Broadway, Times Square en Central Park. New York!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Wie gaat er mee winkelen in New York? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus heeft u even een paar dagen? Uw tassen vullen kan zonder problemen bij grote shopping malls van naam, zoals Macy’s, Bloomingdale’s en Westfield World Trade Centre. En natuurlijk maakt u ook tijd om watertandend langs de etalages te lopen op Fifth Avenue, de duurste winkelstraat ter wereld, waar alle luxe merken strijden om de aandacht van de klant met de robuuste creditcard. Al net zo chique gaat het eraan toe op Madison Avenue en Park Avenue, in de wijk Upper East Side.
Wilt u ook nog wat geld overhouden om andere leuke dingen te doen in New York, ga dan liever winkelen in de hippe buurten SoHo en The Village, Chinatown, of Nolita. Het wemelt er van de fancy boetiekjes met betaalbare spullen.

New York

Winkelen

Barnes & Noble

Barnes & Noble doet de boekenwurmen onder ons watertanden. Winkelketen Barnes & Noble biedt boeken aan van alle genres, staat bekend om zijn afgeprijsde bestsellers en heeft een gezellige eigen koffieshop. Hier kunt u onder het genot van een lekkere kop koffie in uw nieuwe boek beginnen. Vergeet de tijd niet want New York roept!

Lees meer

Bloomingdale's

Bloomingdale's is een groot, luxe warenhuis met meerdere vestigingen in New York. Bloomingdale's combineert een uitstraling van kwaliteit en chique met zeer goede service. De New Yorkse middenklasse doet hier zijn inkopen en toeristen trouwens ook: zij vinden hier items die in Europa niet te koop zijn.

Lees meer

Century 21

Century 21 is een walhalla voor de shopper met de kleinere beurs die toch graag design wil kopen. Ga voor de echte dumpprijzen naar de outlet store Century 21. New York op zijn best want ook hier geldt: groot, groter, grootst...Century 21 heeft een behoorlijk winkeloppervlak dus u komt er vast wel met een felbegeerd nieuw artikel vandaan.

Lees meer

Fifth Avenue

Bij Saks Fifth Avenue tussen de rekken met dure design scharrelen? Daarna naar Tiffany & Co? De geur van luxe opsnuiven bij Chanel, Gucci, Louis Vuitton? Fifth Avenue biedt dit en veel meer. Hier shoppen de sterren en de groten de aarde. Bij Saks Fifth Avenue en de andere topwinkels loopt u echt de kans er een in het wild tegen te komen.

Lees meer

Jimmy Choo

Jimmy Choo brengt schoenenliefhebbers in vervoering met zijn vernieuwende en beroemde collectie. Vele beroemdheden hebben hun voet al gestoken in een echte Jimmy Choo. Komt u ook in de verleiding om een paar schoenen van deze beroemde designer te proberen? Grijp uw kans. Wie de schoen past, trekke hem aan.

Lees meer

Kerstshoppen in New York

Kerstshoppen in New York begint met een grote lege koffer. U gaat namelijk gegarandeerd voor de bijl en komt terug met een berg originele cadeautjes als u gaat kerstshoppen in New York. Het sprookjesachtige decor in de warenhuizen, de lichtjes en de magische krachten van Santa...U bent al betoverd.

Lees meer

Macy's

Macy's moet absoluut op het programma staan tijdens uw verblijf in New York. Amerika is trots op Macy's! Dat mag ook best want het is het allergrootste warenhuis ter wereld, als u het Guinness Book of Records mag geloven. Alleen daarom al moet u Macy's gezien hebben maar ook omdat het er fantastisch shoppen is.

Lees meer

Markten

De markt in New York is een bezoekje waard. Leuk, tussen de New Yorkers boodschappen doen op de markt. Ervaar hier de Amerikaanse cultuur door te kijken en luisteren naar de verkopers en hun klanten. Op de vlooienmarkt vindt u leuke hebbedingetjes. Een bezoek aan de markt levert altijd iets op.

Lees meer

Shoppen in New York

Shoppen in New York, dat is top. Er is zoveel leuks dat u niet weet waar u moet beginnen en het is bovendien gunstig shoppen in New York. U betaalt er echt vaak minder dan in Nederland. Dit omdat uw euro meer waard is dan de Amerikaanse dollar. Volg ons advies: nu gauw op dat vliegtuig hoppen om in New York te gaan shoppen!

Lees meer

Shopping area's

Op Fifth Avenue wilt u vast wel even een paar uurtjes watertanden. Gelukkig is er meer te koop in New York dan alleen dure merken op Fifth Avenue. Reis af naar Soho en Greenwich Village voor betaalbare spullen en de laatste trends. Vergeet de wijk Nolita niet. Een van de leukste buurten van New York.

Lees meer

SoHo

Soho is de overbekende New Yorkse buurt waar de boetiekjes en winkeltjes ware trendsetters zijn. Soho verkeert inmiddels in goed gezelschap van het upcoming Noho en het fancy Nolita. Geen overbodige luxe om een hele dag uit te trekken voor een tochtje door deze wijken, als u leuk wilt winkelen en een smakelijk hapje wilt eten.

Lees meer

Warenhuizen

De grootste warenhuizen ter wereld bevinden zich in New York. Macy's is daarbij de absolute koploper, maar ook Bloomingdale's heeft een gigantisch winkeloppervlak en behoort daardoor tot de grootste warenhuizen. Laat u verleiden door exclusief design, beroemde huismerken en de meest originele accessoires.

Lees meer

Woodbury Common Outlet

Woodbury Common Outlet is een van de best bewaarde geheimen van New York. Een ronkende bus brengt u vanuit de metropool in een dik uur door de groene heuvels naar Woodbury Common Outlet. Daar aangekomen kunnen alle remmen los. Een gigantische hoeveelheid voordelig geprijsde merkkleding: dit is de zevende hemel!

Lees meer