Woodbury Common Outlet

Op krap anderhalf uur rijden van New York bevindt zich een "geheim" shoppingparadijs: Woodbury Common Outlet. Meer dan tweehonderd winkels om u te buiten te gaan aan het kopen van spullen van alle bekende merken. Natuurlijk tegen bodemprijzen.

Twee-halen-één-betalen
Grote dure merken als Gucci, Dior en Jimmy Choo zijn hier te vinden en ook hippe labels als Lacoste en Tommy Hilfiger treft u hier aan. Kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50% en men past er veelvuldig het twee-halen-één-betalen-principe toe. Let wel op: spullen kunnen meestal niet geruild worden en dat zou bovendien nogal een onderneming zijn, gezien de afstand.

Avontuur
Vanuit Penn Station op 8th Avenue vertrekken meerdere bussen per dag naar Woodbury Common Outlet en u kunt uw tickets van tevoren online bestellen. De rit zelf is een belevenis op zich. Samen met gelijkgestemde winkelliefhebbers in een bus door de groene heuvels naar een "geheim" adres: als dat geen avontuur is...
Denk er bij aankomst aan om eerst naar het informatiecentrum te gaan om uw VIP Coupon Book op te halen. U kunt daarmee profiteren van nog meer kortingen.