Wat is hot in New York?

Stedentrip New York, the Big Apple, de stad van Frank Sinatra, van Ground Zero, van wolkenkrabbers in Manhattan, van Broadway, Times Square en Central Park. New York!

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis krijgt u een gratis ticket voor Top of the Rock Observation Deck bij Rockefeller Center.

Ontdek de "places to be" van het nachtleven

Uitgaan in New York zorgt voor belevenissen die u nooit meer zult vergeten. Zo tovert een avondje Broadway, waar de grote musicals en theaterproducties draaien, vast en zeker de sterretjes in uw ogen. De voorbereidingen voor zo’n top-uitstapje beginnen al voordat u op reis gaat, want tickets gaan als warme broodjes en kunnen het best ruim van tevoren besteld worden.
Maar er is nog veel en veel meer te beleven voor wie wil uitgaan in New York. Ga lekker verdwalen in de uitgaanswijk East Village, geniet er van live muziek, dance the night away in toffe clubs en bars. Uitgaan in New York op zijn allerhipst? Draaf dan door naar SoHo, de wijk die niet voor niets de bijnaam ‘Capital of Cool’ heeft. U kom er heel extravagant New York tegen. Overigens is SoHo ook overdag de moeite waard vanwege de leuke straatjes en bezienswaardigheden.

New York

Nog meer tips om uit te gaan

Top 5 New York