Discotheken/Clubs

New York heeft niet voor niets de naam "the city that never sleeps". In New York gaan de lichten nooit uit en er is op ieder uur van de dag en nacht leven in de brouwerij. Het toelatingsbeleid voor de meest populaire clubs is strikt en het is vaak moeilijk er binnen te komen. Wie vrienden in New York heeft, kan zich het best door hen op sleeptouw laten nemen. Wij zetten alvast een paar clubs en discotheken op een rij.

Element
Dit voormalige bankgebouw dient tegenwoordig als nachtclub en wat voor een! Lekker dansen, loungen en feesten zijn hier de sleutelwoorden. Beneden wordt het allemaal nog spannender: raak daar niet "verdwaald" in de schaars verlichte doolhof-achtige gangen.
Elke avond staat Element in het teken van steeds een ander thema.
Waar: 225 East Houston St
Metro: Houston St (1)

S.O.B.'s
Afkorting voor Sounds Of Brazil. Wie zin heeft om te swingen op Afrikaanse popmuziek, salsa, reggae en latin heeft hier de avond van zijn leven.
Waar: 204 Varick Street
Metro: Houston St (1)

Pacha NYC
Pacha is een echte hotspot. Hier willen alle feestneuzen rondkijken en gezien worden. De club is 3000 m2 en bestaat uit drie verdiepingen. Er is ook een vierde verdieping maar die is alleen voor VIP's.
Waar: 618 West 46th Street
Metro: 42 St-Port Authority Bus Terminal

Tenjune
Je moet het even weten maar onder het STK restaurant is deze club gevestigd. Er staan lange rijen in het weekend en de dames hebben over het algemeen iets meer kans om binnen te komen dan de heren. Dit is dan ook een echte hotspot waar DJ's het publiek opzwepen tot grote hoogten.
Waar: 26 Little W 12th Street
Metro: 8 AV (L)