Musicals

Tijdens uw bezoek aan New York wilt u uiteraard een “echte” musical op Broadway bezoeken. Draaien de musicals in Nederland maar één en soms twee jaar, op Broadway draaien ze jarenlang: The Lion King draait al ruim vijftien jaar, Chicago zeventien jaar, Jersey Boys acht jaar en the Phantom of the Opera zelfs al vijfentwintig jaar! Ze krijgen een eigen theater en zijn stuk voor stuk zeer populair. Voor de Amerikanen is een bezoek aan een musical meer een traditie dan een gewoon avondje uit.

Willemijn Verkaik
Broadway was en is de thuisbasis van de grote musicals en vele acteurs en actrices, zangers en zangeressen, dansers en danseressen. Onze “eigen” Willemijn Verkaik mocht in 2013 na het succes van de musical Wicked in Nederland ook de rol van Elphaba in Wicked vertolken op Broadway!.

Groot aanbod van musicals
De meeste musicals zijn al weken van te voren uitverkocht en daarom is het aan te bevelen uw musical vooraf te reserveren. Wij helpen u graag bij het bestellen van kaarten voor bijvoorbeeld Chicago, the Book of Mormon, Mamma Mia, Jersey Boys, the Phantom of the Opera, the Lion King en Wicked. Het aanbod van musicals is natuurlijk veel groter en bovendien komen er regelmatig nieuwe shows bij. Wij kunnen voor vrijwel alle voorstellingen kaarten reserveren dus neem even contact met ons op.