Evenementen en festivals

Wie in New York is doet er goed aan eens even te kijken welke evenementen er op dat moment in de stad gepland staan. Het zijn er het hele jaar door namelijk nogal wat. New Yorkers houden van een vrolijk feestje, vermaken zich graag op straat op festivals en kijken uit naar een van de vele parades.

Een praatje met een New Yorker
De ontelbare bezienswaardigheden die New York te bieden heeft kunnen even wachten, vandaag is er wat anders te doen! Het bezoeken van een evenement is dè manier om een stad en zijn inwoners echt te leren kennen. In de menigte langs de route bij een optocht tonen zij hun ware gezicht en genietend van favoriete muziek in de straat of op een plein maakt u ongedwongen contact. Open als ze zijn, knoopt u makkelijk een praatje aan met de New Yorkers en wie weet, ontmoet u er een vriend voor het leven!

Wilt u graag een specifiek festival of evenement meemaken in New York, dan kunt u uw stedentrip daar omheen boeken. Neem even contact met ons op want wij kunnen u tips geven en de weg wijzen naar de beste deal zodat uw bezoek echt onvergetelijk wordt.