Wat is hot in New York?

Stedentrip New York, the Big Apple, de stad van Frank Sinatra, van Ground Zero, van wolkenkrabbers in Manhattan, van Broadway, Times Square en Central Park. New York!

Bekijk alle hotels

Bij boeking van een vliegreis krijgt u een gratis ticket voor Top of the Rock Observation Deck bij Rockefeller Center.

Bekende, bijzondere én insider tips; de leukste restaurantjes

Wie denkt dat eten en drinken in New York gelijkstaat aan hamburgers en cola, heeft het mis. De New Yorkers zijn mensen van deze tijd die de nieuwste trends op de voet volgen, en gezond eten is een hot item. U bestelt er dan ook met het grootste gemak vegetarisch, glutenvrij of vegan, en dat allemaal in een modern jasje. Maar New York heeft nog meer op de kaart staan. Smeltkroes van culturen die de stad is, kunt u er op iedere straathoek genieten van de Wereldkeuken. Mexicaans, Japans, Thais, Indiaas, Grieks, Cubaans… en ga zo maar door.
In voor echte tradities op het gebied van eten en drinken in New York? Bestel dan koffie met bagels. Doe dat bij voorkeur in Central Park en geniet van deze traditie in de groenste bezienswaardigheid van de stad. En wie echt hongerig is, kan overal terecht voor een flinke steak of sappige mixed grill. Deze zullen altijd bij de favorieten blijven horen.

New York

Nog meer inspiratie voor eten en drinken

Top 5 New York